Gå til hovedindhold
Kultur

»Frost 2« hitter stort i Skive: »Den sprænger alle rammer«

28-12-2019 KL. 10:00
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Udenfor viser termometeret kun kortvarigt »frost«, men det gør de t til gengæld i stor stil indenfor i biografens varme mørke - og har gjort det siden juledag, da den længe ventede Disney-animationsfilm »Frost 2« havde premiere.

- Den sprænger alle rammer. Vi har stort set haft udsolgt alle de gange, vi indtil videre har vist filmen.

Det fortæller biografchef Martin Sørensen, Cinema3 i Kulturcenter Limfjord (KCL) i Skive.

Hans vurdering er, at historien om Anna og Elsa i et magisk univers rammer bredt.

- Vi kan se, at det ikke alene er yngre børn, der gerne vil se filmen. Også de lidt ældre børn husker den første »Frost«-film, og derfor vil de gerne se efterfølgeren, forklarer Martin Sørensen, der heller ikke oplever forældre og bedsteforældre som vrangvillige.

Biografchefen har selv set filmen - og betegner den som »rigtig god«.

- Måske er to’eren en lille smule bedre end den første. Måske er den knapt så morsom, men til gengæld er der mere dybde i handlingen, vurderer Martin Sørensen.

De ansatte i Cinema3 oplever glade ansigter, når de sidste rulletekster er løbet over lærredet.

- Vores gæster er glade for filmen. Børnene kommer ud af biografsalen med store smil, mens de lidt ældre måske også har en lille tåre i øjenkrogen. Filmen har simpelthen det hele, siger Martin Sørensen.

Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvor længe, filmen bliver vist i Skive, men med den foreløbige efterspørgsel på billetter bliver den ikke taget af programmet lige med det første.

Selv om premieren faldt i år, ventes »Frost 2« over hele landet at komme i skarp konkurrence med jubilæumsversionen af James Bond, når det handler om at blive den mest populære film i 2020.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland