Gå til hovedindhold
Lokalt

Fysioterapeut skifter Skive ud med Thule-basen

22-03-2018 KL. 15:56
Empty

Efter to år hos Jan Metner i Christiansgade og i Skive IK har fysioterapeut Line Andersen fået fast stilling som træner på Thule-basen i Grønland. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I midten af april siger 28-årige Line Andersen, der er uddannet fysioterapeut, farvel til Jan Metner og FysioDanmark i Christiansgade samt Skive IK og goddag til Thule-basen i det nordøstlige Grønland.

Line Andersen har sagt ja til en fast stilling som personlig træner i fitnesscentret i den amerikanske luftbase, og hun vil primært have med amerikanere, canadiere og danskere at gøre.

Hun skal også hjælpe til i basens biograf og bowlingcenter.

- Det bliver noget helt nyt og vildt for mig. Jeg har aldrig været i Grønland før, og det giver lidt hjertebanken, at det ligger så langt væk fra alting. Men der skal nok være nogle søde og rare mennesker deroppe, så jeg håber, jeg falder godt til, siger Line Andersen.

Mens Line Andersen har været tilknyttet Jan Metner og FysioDanmark, har hun også været fysioterapeut i Skive IK. Det var et krav for at blive ansat.

I klinikken i Christiansgade har Line Andersen blandt andet stået for holdtræninger, og det vil hun også komme til i Thule-basen.

- Jeg skal både tage mig af de individuelle træningsprogrammer, mens også hold. Det kan være inden for pilates, fortæller Line Andersen.

Line Andersen lægger ikke skjul på, at hun tager til Grønland for oplevelsens skyld. Der er ikke så meget fagligt inden for fysioterapien, hun kan tage med sig hjem.

Og så gør det heller ikke noget, at der er en økonomisk gulerod ved at tage af sted.

- Jeg fordobler min løn, mens jeg er deroppe, og det har også vægtet noget i forhold til min beslutning. Jeg regner i hvert fald med at være deroppe i minimum et år, og så må vi se derefter, lyder det fra Line Andersen.

Line Andersen har været glad for at være tilknyttet SIK, hvor hun ofte er blevet kaldt en »boldspasser«, men hun har endnu ikke gjort sig tanker om, hvad hun skal, når hun igen vender mod Danmark.

- Det har givet mig meget at være en del af fodboldklubben, men jeg lægger mig ikke fast på, at jeg skal arbejde med sport i fremtiden, siger Line Andersen, der lige nu bor i Holstebro.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland