Debat

Gå efter bolden - ikke manden

Vi oplever i øjeblikket et uskøn politisk spil, hvor man går efter manden ikke bolden. Miljøministeren skal slagtes, grundet fejl i de tal, hun fremlægger i forbindelse med et lovforslag, der skal redde landbruget. Man er sikker på, at de tal hun fremlægger er forkerte, det har man ekspertes ord for. Eksperternes beregningsmetoder er der ingen der sætte spørgsmålstegn ved, selv om vi hører at de er forældede, at de ikke tager højde for spildevandsudledningen og endelig ikke indregner øget optagelse af CO2, når der gødes mere. Mit gamle parti forsætter åbenbart, den samme primitive politik, som fik mig til at melde mig ud for år tilbage. Jeg meldte mig senere ind i DF og har det godt her, de går efter bolden.

Jeg har respekt for de ministre, der har mod og mandshjerte til at gøre det nødvendige, selv om de tilhører et andet parti. Danmark er i øjeblikket i gang med at rette op på flere års fejlslagen politik, det på trods af kraftig modstand fra dem, der kun kan protestere uden at bidrage konstruktiv med noget som helst. Selv EU har spillet sig over i rollen som kritikker og undlader at gennemføre nødvendige reformer, der skal få tingene til at fungere. Det har så betydet, at foreløbig England har besluttet, at der er ting de selv må tage hånd om, forsætter det sådan, så vil EU’s medlemslande selv skulle tage hånd om flere og flere ting. Undskyld men jeg kommer til at tænke på en hønsegård, når jeg oplever hvordan nogle politikere positionerer sig efter hakkeordenen.

Der er for mig ingen tvivl om, at vi i øjeblikket fører den nødvendige politik, som eftertiden vil skønne på. Vi ser også, at nogen af de emner DF ønskede med i regeringsgrundlaget, hvis de skulle med i en regering, nu alligevel er blevet en del af den nødvendige politik.

Regeringen og støttepartierne er gået i tænkeboks, hvad skal de gøre. Problemet her er, at det eneste de ikke kan er, at fyre ministeren, men alle andre løsninger, inklusive at udskrive valg, vil styrke regeringen. Man kan også tage en dronningerunde og herefter lave et nyt regeringsgrundlag, der lukker op for et eller flere andre partier i regeringen. Taberen kan kun blive mit gamle parti Konservative.

Carl Eiler Carlsen,

Durupvej 33B, Glyngøre,

7870 Roslev