Gå til hovedindhold
Sport

Garant for hårdt arbejde og mål: Skive IK forlænger med topscoreren

06-12-2018 KL. 14:37
Empty

Jeppe Mogensen fortsætter i SIK-uniformen. Arkivfoto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den lokale fodboldklub, der jagter oprykning til 1. division, får også i den kommende halvsæson glæde af angriberen Jeppe Mogensen. SIK-topscoreren har således forlænget sin kontrakt, så den nu løber indtil sommeren 2019.

- Jeppe har udviklet sig godt i Skive IK og er altid garant for stenhårdt arbejde - samt ikke mindst mål. Jeppe har spillet en stor rolle på holdet i efteråret, og han bliver en vigtig spiller i jagten på oprykning til 1. division, siger sportschef Rasmus Brandhof i en pressemeddelelse fra SIK.

Over for Skive Folkeblad fortæller han, at parterne havde nemt ved at nå hinanden i forhandlingerne.

- Der var interesse fra begge sider. Når den er gensidig, er det som regel ikke så svært at nå til enighed, siger han.

Sportschefen har tidligere understreget, at planen er at tilføje yderligere en angriber til truppen, inden forårets strabadser går i gang. Derfor har han i øjeblikket travlt med at afsøge markedet.

- Det kommer jeg til at bruge det meste af december på. Det kan selvfølgelig altid gå hurtigt, men det er ikke sådan, at vi lige sidder klar til at skrive under. Vi snakker med nogen, så mon ikke der sker noget inden jul, siger Rasmus Brandhof.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Sport

Nyt tiltag for unge elite-sportsfolk i Skive: Gymnasium og college får idrætsklasser Nyt tiltag for unge elite-sportsfolk i Skive: Gymnasium og college får idrætsklasser

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland