Debat

Gåsehud hos Steenberg

Anders Steenberg får gåsehud, når han oplever partierne kan finde løsninger. Sikken en gang vrøvl, der er altid blevet fundet løsninger, og helst uden om de Radikale.

Personlig får jeg gåsehud, når bare tanken falder på de Radikale og deres landsskadelige virke omkring indvandringen fra muslimske lande.

Steenberg render som vanligt med en halv vind, og snyder som slagteren med tommelfingeren på vægten, når han i lørdagens avis forsøger, alene sammen med Venstre, at tage æren for tilblivelsen af en hjælpefond til det danske erhvervsliv på 300 milliarder. Det er ifølge Børsen, en række topøkonomer med tilknytning til tænketanken Kraka der foreslår, at staten opretter en hjælpefond på 300 mia. Radikale, Venstre og Dansk Folkeparti støtter umiddelbart dette forslag. Det skal naturligvis rejses i Folketinget og godkendes af et flertal, før det kan føres ud i livet. Så altså ikke en Radikal opfindelse!

Det er jo ingen sag, at samarbejde bredt med Regeringen, hvis lovforslagene skal underskrives hurtigere, end de kan gennemlæses.

Den største trussel for det danske samfund fornægtes til stadighed af Radikale. Til trods for de nu lukkede grænser, gemmer der sig en åben kattelem for migranter. Et total stop for asyl vil utvivlsomt vise sig, som den eneste og sikre løsning for at sikre Danmark og danskerne. 75.000 migranter er på vej mod Europa.

Grækerne kæmper fortsat med at holde den Tyrkiske grænse lukket, som har op mod fire millioner flygtninge fra særligt Syrien. Andre ydre grænser til resten af EU står stadig åbne for alle, der kan sige ordet asyl. Tyskerne har stoppet asylbehandling, og derfor kan migranterne frit rejse videre mod Danmark.

I 2020 er der hver uge fortsat kommet mange til Danmark i håb om asyl. Med den ændrede situation i Tyskland står det tal det til at stige kraftigt.

Tænk hvis vi igennem de sidste 40 år ikke havde haft de enorme udgifter til sympatisører af islamisk lovreligion, der nu er bosat i Danmark, så havde vi været fri for på ny, at gældsætte Danmark.

Erik Mortensen,

Nye Borgerlige,

Kybehuse 153,

7870 Roslev