Gå til hovedindhold
Debat

Genbrugspladsen er lukket

23-03-2020 KL. 14:30
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det handler ikke om, at de ansatte er udsatte for smitte, da de kan arbejde selvstændig, med stor afstand til besøgende og kollegaer. Det handler alene om, at det er en offentlig virksomhed, hvor der er stillet garanti for lønnen. Det skal selvfølgelig udnyttes.

Hvis det handler om, at videre ekspedere affaldet, så kunne man vente til pladsen var fyldt, haveaffald skal ikke videre ekspederes men komposteres på stedet.

Man har valgt den luksus, at give de ansatte en ekstra ferie med fuld løn, så kan affaldet hobe sig op i de private hjem, den pukkel af affald der så opstår, kan man jo så få betalt overarbejde for, når de ansatte igen skal på arbejde. Det er simpelthen et hån mod de mange, der skal på arbejde for at holde Danmark i gang. En ekspedient i en fødevare butik, der arbejder for, at vi kan få noget at spise, er betydelig mere udsat for smitte, end en ansat på genbrugspladsen.

Vi hører om mange, der frivillig gør en indsats for at hjælpe med, at vi komme gennem en svær tid. Nogle frivillige melder sig endda til risikofyldt arbejde. Havefolket kunne have stor glæde af, at få ryddet op i haven, det er rigtig mange ting i haven, der kan klares netop nu, men kommunerne har valgt, at give deres folk fri med fuld løn. Så må man løse den pukkel der opstår, når der igen bliver normale tider. Når man taler om et solidarisk samfund, så er det tilsyneladende altid de private, der skal være solidarisk med det offentlige. Vi sorterer affald og kører selv flere ting på genbrugspladsen, for at spare det offentlige for en masse arbejde, hvad gør de offentlige så til gengæld, når en del private ufrivillig har fået tid til at ordne have og rydde op, så lukker de genbrugspladsen.

Ih hvor er det kommunalt.

Carl Eiler Carlsen,

Durupvej 33B, Glyngøre

7870 Roslev,

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland