Gå til hovedindhold
Lokalt

Genoplivet musiker får pacemaker: »Jeg er evig taknemmelig«

06-07-2018 KL. 17:08
Empty

Musiker Dennis Greis Lydom, der synger covernumre af Johnny Cash, faldt om med hjertestop, da han fredag aften gav koncert i Ejsing. Heldigvis var der mange, der hurtigt sprang til med hjælp, og han klarede skærene uden mén.
Foto: Baden Photo

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den 33-årige sanger Dennis Greis Lydom, der sidste fredag aften faldt om med hjertestop på scenen ved Geddal Gårdbryggeri, fik fredag indopereret en pacemaker.

Det fortæller han selv på Facebook.

»Jeg har det efter omstændighederne godt - er stadig indlagt og bliver fantastisk behandlet og nøje overvåget. I morgen - fredag - får jeg indopereret en pacemaker, og jeg har fortsat brug for ro til at komme mig«, skriver Dennis Greis Lydom.

I samme opslag takker han af hjertet for den store opbakning og bekymring, folk har vist ham gennem beskeder.

»De varmer utrolig meget. Jeg vil forsøge at læse dem alle, men har ikke overskud til at svare hver enkelt«, kommer det fra sangeren.

Det er første gang, Dennis Greis Lydom giver lyd fra sig, siden den alvorlige episode i sidste uge, og han takker både sin hustru og alle dem, der bidrog til, at han kunne komme tilbage til livet.

»Min familie har slået ring om mig og sørget for, at jeg får den fornødne ro til at komme mig 100 procent. Min hustru har været helt enestående og fantastisk. Det er i livskriser som disse, at man finder ud af, hvem det er, at man i virkeligheden har giftet sig med. Jeg kommer mig uden mén, selv om det i fredags så sort ud - var død i 30 minutter, før jeg blev stødt tilbage til livet«, skriver Dennis Greis Lydom.

Han beskriver også, at hvert minut talte, og der var frygt for, at hjerne og organer havde taget skade.

»Jeg blev kølet ned og lagt i koma. Søndag blev jeg vækket fra komaen og vågnede gudskelov op som mig selv. Dagene efter genvandt jeg min fulde fysiske funktion. Effektiv og vedholdende førstehjælp reddede ikke blot mit liv, men også min forstand og førlighed. Jeg er evig taknemlig for alle dem, som bidrog til dette«, slutter Dennis Greis Lydom.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland