Gå til hovedindhold
Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

20-05-2019 KL. 18:13
Empty

Sofia og Bettina Montenegro. Arkivfoto.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Ventetiden har været fyldt med mareridt og usikkerhed, men mandag eftermiddag var der gode nyheder til brasilianske Bettina Montenegro og datteren Sofia, der bor i Skive. De fik i maj sidste år besked på, at de skulle forlade landet inden for en måned, og efter at den udvisningsdom blev anket, har de ventet længe på svar på deres ankesag.

Men sidst på eftermiddagen mandag fik mor og datter af deres advokat overbragt beskeden om, at de har fået lov til at blive i Danmark.

- Vi er meget glade og så taknemmelige for al den støtte, vi har fået. Det er den bedste bedsked, vi kunne få, siger Bettina Montenegro og beder om forståelse for, at telefonsamtalen her i første omgang må blive ganske kort.

- Telefonen ringer hele tiden. Der er så mange, der skal have besked. Min familie og venner, min datter Sofias veninder, siger Bettina Montenegro, der på Facebook blandt andet understreger, at nu skal hun bare til at nyde livet igen.

Datteren Sofia Montenegro skriver på sin profil på Facebook, som Skive Folkeblad har fået lov til at citere fra, at« Vi har i dag endelig fået lov at blive i Danmark efter en lang kamp og uvished. Tak for al jeres støtte og opbakning«.

Bettina Montenegro og datteren Sofia kommer oprindeligt fra Brasilien. Bettina Montenegro har boet ni år i Danmark, og Sofia har taget det meste af sin skolegang i Danmark.

Bettina Montenegro blev skilt af personlige årsager fra sin danske mand, og efterfølgende er reglerne blevet strammet, og de stramninger gjorde, at familien igennem en længere periode stod til at blive sendt ud af Danmark.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland