Gå til hovedindhold
Sport

Godt nyt for FC Salling: Skive IK med ny udmelding

19-10-2017 KL. 11:50
Empty

@Billedtekst:Niels Thorsted melder om »positiv nyt« i forhold til FC Salling-samarbejdet.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Efter klare varsler om at trække sig fra FC Salling-samarbejdet for et par uger siden, så er der nu nye toner fra Skive IK.

Nye vinde blæser - såvel moderklubben som Skive IK Elite har efterfølgende haft møder med FC Salling på dagsordenen - og først kom der positive »kontraordrer« fra moderklubben, og onsdag aften var det eliteselskabets bestyrelse, der var samlet.

Folkebladet har ikke et egentligt referat fra mødet, men bestyrelsesmedlem og tidligere forretningsfører, Niels Thorsted, fortæller, at samarbejdsparterne kan forventet en »positiv respons«.

- Moderklub og de øvrige samarbejdspartnere vil få en skrivelse fra os - og den skal de ikke starte med at læse i avisen, og der vil være nogle få ting i brevet, som vor moderklub lige skal forholde sig til. Men jeg kan sige så meget, som at vi ikke lægger op til, at SIKs engagement slutter til nytår, som der er i første omgang var tale om.

- Projektet er sat til at køre i tre år og skal løbende evalueres. Det sker også i foråret 18, og som sagt - et positivt svar er på vej fra os.

Tilfreds Johnsen
Roslev IK-formand Jan Johnsen, der har fungeret som talsmand for de fem øvrige klubber i samarbejdet, er glad for at høre, at der er opblødning undervejs fra Skive IK.

- Vi glæder os til at se, hvad de melder tilbage. Jeg er glad for at høre, at de er »kommet til fornuft« og kan se, at det her er et godt projekt, siger Johnsen.

De klubber, der er i alliance om projektet, er foruden Skive IK og Roslev også Højslev St. IF, Stoholm, Spøttrup MS og Ørslevkloster IF.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland