Gå til hovedindhold
Erhverv

Godt regnskab fra lokalt transportfirma: Både overskud og omsætning vokser

20-05-2020 KL. 06:16
Empty

Sådan præsenterer Freja sig selv som transport- og logistikvirksomhed i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for 2019.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Transport- og logistikvirksomheden Freja Transport & Logistics Holding A/S med hovedsæde i Skive løfter resultatet for 2019.

Det konstaterer virksomheden efter at have fremlagt årsregnskabet. Igen er det datterselskaberne i Norge og Finland, der leverer resultater over markedsniveau.

Det svenske selskab skuffer, omend trenden i 2. halvår var for opadgående. Derimod har det nytilkøbte selskab i Polen vist en flot udvikling.

Freja-koncernen rapporterer om en vækst i omsætningen fra 2018 til 2019 på 7,1 procent. samtidig udgør årets resultat før skat 53,7 mio. i 2019 mod 38,1 mio. året før. Den samlede omsætning i 2019 landede på i alt 3,34 milliarder.

Koncernens egenkapital er vokset med knap ni millioner til 294,2 mio. i 2019.

- Gennem mere end 10 år har FREJA investeret massivt i udviklingen af it-platformen, og 2019 er ingen undtagelse. Vi investerer dels for at optimere og effektivisere vores egen forretning, dels for at gøre os konkurrencedygtige, men også for at sikre fordele for vores kunder i deres værdikæde. Lanceringen af MyFreja, og ikke mindst vore tilknyttede ekstra services, såsom konsulentydelser, har været en succes, og til stadighed fortsætter vi med at udvikle it-platformen til gavn og glæde for vore kunder, lyder det blandt andet i Frejas kommentarer til regnskabet.

- Vi har altid drevet vores virksomhed ud fra stærke værdier. Vi arbejder dagligt for at gøre en forskel for vores kunder og sikre, at vi sammen bliver en lille smule bedre dag for dag, siger Jørgen Hansen, stifter og bestyrelsesformand i Freja-koncernen om regnskabet for 2019.

tj

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland