Sport

Guldsmed tabt for Skive fH - skifter til hæderkronet klub

Det har været en offentlig hemmelighed længe, at Daniel Guldsmed efter denne sæson forlader Skive fH for i stedet at tilslutte sig mastodonten KIF Kolding. Allerede tilbage i december kunne Skive Folkeblad berette, at stregspilleren var et særdeles varmt navn i hæderkronede håndboldklub.

Og nu er det så langt om længe blevet officielt, at netop KIF Kolding bliver Guldsmeds kommende arbejdsgiver. Det bekræfter KIF fredag.

Guldsmed har skrevet under på en et-årig kontrakt med klubben, og hos Skive fH begræder man afskeden med den vellidte stregspiller.

- Det er selvfølgelig et kæmpe tab, og vi havde gerne set, at han var blevet. Men vi har været bevidste om det længe, og det har jo været en offentlig hemmelighed, at han skulle til Kolding. Daniel har haft en kæmpe betydning for holdet og klubben, og han har personificeret Skive fH igennem flere sæsoner, lyder det fra direktør Jesper Sørensen.

Skive fH har allerede to stregspillere på plads til den kommende sæson, da Andreas Søgaard og Phillip Lyngby er på kontrakt. Men stregpositionen er ikke lukket endnu, understreger Jesper Sørensen.

- Vi skal have fundet ud af, hvem vi skal have ind som den tredje mand. Der afgør meget, om det hedder 1. division eller liga for vores vedkommende, siger direktøren.

Læs mere om skiftet i Skive Folkeblad lørdag, hvor vi også har reaktioner fra hovedpersonen selv.

Daniel Guldsmed er fortid i Skive fH efter indeværende sæson. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix