Gå til hovedindhold
Lokalt

Gymnasiegalla går derudaf: Tid til at lufte de fine kjoler

13-04-2019 KL. 17:05
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

 

Der er med garanti blevet snakket en del om frisurer og kjoler, slips og butterfly de seneste uger på Skive Gymnasium & HF, og lørdag eftermiddag kom endelig tidspunktet, hvor alle de unge kvinder og mænd fra 3.g og 2.HF kunne få luftet deres kjoler og kjolesæt.

Hele gallaen foregår i Kulturcenter Limfjord, hvor til de unge ankommer i biler i større eller mindre udgaver, busser, atv'er eller med andre anderledes former for transportmidler. Kreativiteten har gennem årene været ret stor.

Indenfor i varmen har de cirka 250 unge alle fået taget klassebilleder, holdbilleder, parbilleder og hvad man ellers kan finde på, og lørdag sidst på eftermiddagen blev det så tid til den første dans. Ikke noget rock’n’roll-agtigt, men i stedet den gamle fransk-engelske dans fra 1800-tallet, les lanciers, hvor man otte mennesker i en firkant - eller kvadrille - danser med hinanden.

Gallafesten byder selvfølgelig også på middag, rektortale og en kåring i forskellige kategorier.

Hen på aftenen er der overraskende underholdning, og så skal der ellers danses les lanciers igen, inden dansegulvet bliver givet frit til mere moderne dans.

Skive Folkeblads fotograf Steen Don var med, da nogle af de mange festklædte unge ankom til gallafesten, og du kan se billederne ved at klikke dig igennem billederne oven for.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland