Gå til hovedindhold
Erhverv

Hæder: Lokal virksomhed vinder fornem pris

07-09-2020 KL. 15:02
Empty

Sikkerhedsnettet ved tagarbejde, Net-Op, er udviklet i Skive og har på kort tid slået sit navn fast. Allerede i foråret blev virksomheden Swed-Mark nomineret til at modtage den årlige arbejdsmijløpris fra byggeriet. Nu har virksomheden vundet prisen, som mandag eftermiddag blev uddelt på Blox i København. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er en stor dag for sikkerheden rundt omkring på byggepladser og de borgere, der skal op i højden for at udbedre et problem på eget hustag.

Det fastslår Dennis Mikkelsen, som hos virksomheden SwedMark på Marienlystvej i Skive har stået i spidsen for udviklingen af sikkerhedsnettet, Net-Op.

Allerede i foråret blev virksomheden nomineret til at modtage Byggeriets Arbejdsmiljøpris 2020, og den skulle have været uddelt den 11. marts på Byggeri ’20 i Fredericia. Også det arrangement formåede corona-udbrud og lockdown at udskyde. Men mandag 7. september blev prisen endelig uddelt, og det var en stolt modtager, der takkede for prisen:

- Det er da superfedt, at et halvt år gammelt produkt, kan slå store internationale firmaer på deres produkt. Det betyder, at sikkerheden er noget, man går op i ude på de danske byggepladser. Med Net-Op sikrer vi, at man ikke falder igennem taget og ender som uarbejdsdygtig i flere måneder, eller det der er værre! Bøderne fra Arbejdstilsynet spares også. Net-Op er så brugernemt, at det ikke må tilsidesætte sikkert arbejdsmiljø, sagde Dennis Mikkelsen.

Han tilføjede:

- Vi vil gerne takke Dansk Byggeri Træsektionen, BAM-BUS (Byggeriets Arbejdsmiljøbus), Arbejdstilsynet, Cembrit, U-Safe og selvfølgelig Danske byggecentre for at tage imod vores produkt.

SwedMark var nomineret blandt fem virksomheder. Prisen uddeles årligt til en virksomhed, som har gjort en særlig indsats for arbejdsmiljøet, og med Net-Op har Swed-Mark vundet prisen for at sikre mod faldulykker ved tagarbejde, som hvert år volder store personskader, nogle med dødelig udgang. Net-Op er et net, der spændes fast på taget, og transporteres i en skuldertaske. Net-Op benyttes blandt andet ved udskiftning af tagplader og solceller.

joan

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland