Gå til hovedindhold
Debat

Hærværk og indbrud på tennisanlæg

22-07-2020 KL. 10:09
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Her i en coronatid med brug for at stå sammen om de værdier vi samles om at bevare og drive til glæde for alle gode borgere, må jeg med stor forundring og for mig helt uforståeligt- konstatere at gratister eller snydere har begået hærværk og indbrud på vort tennis anlæg på Engvej i en grad vi ikke har set før.

Vi har været meget opmærksomme på snyderi ved at medlemmer af klubben inviterer andre med til at spille, uden de er medlemmer af klubben og det har vi forsøgt at dæmme op for og troede vi have styr på tingene og gjorde ikke videre da det er et område vi i bestyrelsen er meget kede af og ikke forstår, men af hensyn til alle øvrige medlemmer, der betaler deres kontingent og opfører sig som almindelige gode medlemmer, har vi for år tilbage set os nødsaget til at etablere låse på alle døre til tennisbanerne og når man bliver medlem af tennisklubben får man udleveret en nøglebrig, så man kan låse sig selv ind og spille tennis.

Det seneste vi har oplevet på bane 1, er at gratisterne har klippet hul i hegnet omkring låsemekanismen således at man kan stikke hånden ind på den indvendige side og åbne døren uden brug af nøglebrig. Det skal for forståelsens skyld oplyses at alle baner af sikkerhedsmæssige grunde kan åbnes indefra uden nøglebrig og den seneste oplevelse udvikling fra gratisternes side og det bekymrer os rigtig meget, at vi skal opleve noget sådant i vor gode klub.

Skaderne er blevet udbedret som vist på fotoet, ved at en af vore gode frivillige medlemmer har monteret et pladejern, der er meget svært at skære og klippe i og således, at man ikke kan række ind og åbne døren indefra til banen. Men vi er meget interesseret i at høre om nogen har set eller hørt noget om den primitive gerning.

Mvh. og tak for optagelsen

Thøger Berg Nielsen,

formand for

anlægsudvalget og

bestyrelsesmedlem i

Skive Tennis Klub,

Frederiksdal Alle 99,

7800 Skive

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland