Lokalt

Håndboldspillere tripper efter at komme i hallen igen

Efter flere måneders nedlukning uden at kunne komme i hallen, få harpiks på hænderne og spille håndbold med veninderne fra klubben kan Line Klostergaard Sørensen næsten ikke vente på at få lov til at komme rigtigt i gang med træningen igen. Lige nu må den 15-årige bagspiller fra Skive fH nøjes med de håndboldmål, som naboerne hjemme i nybyggerkvarteret på Ydunsvej i Skive er gået sammen om at få sat op i rondellen foran husene.

Men med den nye genåbningsplan kommer organiseret indendørs idræt i gang fra på onsdag, den 21 april - både for børn og unge samt ældre over 70 år, og mange tripper som Line Klostergaard Sørensen efter at komme i gang, hvad enten de dyrker svømning, gymnastik eller måske badminton.

- Jeg glæder mig vildt til at komme i hallen igen. Det har altid været så stor en del af min hverdag. Vi træner normalt tre gange om ugen plus kamp, og det er også omkring håndbolden, jeg har størstedelen af mit sociale liv, og det er fedt, at ens veninder også er i hallen. Jeg har også været med til udendørs træning for at være sammen med håndboldveninderne igen, men det er ikke det samme, siger Line Klostergaard Sørensen.

For den aktive håndboldfamilie, som også tæller storesøsteren Anne Klostergaard Sørensen, der lige nu går på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro, har det også været ret mærkeligt pludselig at stå to påskeferier i træk uden Hancock Cup.

Håndboldspiller Line Klostergaard Sørensen (til venstre) glæder sig over, at organiseret indendørs idræt for børn og unge nu kommer i gang igen fra på onsdag. Indtil da må hun nøjes med at træne afslutninger på de udendørs håndboldmål derhjemme som her med forældrene Pia Klostergaard og Mogens Sørensen, der begge tager en tørn som frivillig i den lokale håndboldklub, Skive fH. foto: lindy jørgensen