Gå til hovedindhold
Lokalt

Har aldrig mødt Paludan: Dennis blev Stram Kurs-kandidat over telefonen

22-05-2019 KL. 13:00
Empty

31-årige Dennis Gundelund Kirkegaard blev godkendt som kandidat for Stram Kurs gennem telefonen. Han er klar til opgaven, hvis han bliver valgt ind.
Foto: Pauli Vendelbo

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er gået stærkt på det seneste for 31-årige Dennis Gundelund Kirkegaard fra Stoholm.

Onsdag i sidste uge var han en helt almindelig familiefar til tre børn.

Det er han stadig, men i torsdags blev han pludselig kontaktet af partikontoret hos Stram Kurs.

Han blev spurgt, om han ville være kandidat til folketingsvalget.

- Jeg skulle lige have en dag til at tænke over det, men så vendte jeg tilbage og sagde, at det ville jeg gerne. Siden har jeg haft meget travlt, og der har virkelig været bud efter mig fra medier og venner. Det har udelukkende været positive ting, jeg har hørt, siger Dennis Gundelund Kirkegaard.

Dennis Gundelund Kirkegaard meldte sig ind i Stram Kurs for omkring et halvt år siden, og det var igennem partisystemet, at partikontoret fandt frem til ham.

Men Dennis Gundelund Kirkegaard havde ikke den fjerneste idé om, at Rasmus Paludan og Stram Kurs havde ham i tankerne i forhold til valget.

- Det hele er gået meget stærkt for partiet de seneste måneder, og jeg har aldrig mødt hverken Rasmus Paludan eller de andre, og vi klarede det hele gennem telefonen. Så det er meget hektisk, men der kommer stille og roligt mere og mere styr på tingene, lyder det fra Dennis Gundelund Kirkegaard.

I de seneste meningsmålinger ser Stram Kurs ud til at få fem mandater i Folketinget, og dermed er Dennis Gundelund Kirkegaard i spil til en plads på Christiansborg.

Og den virkelighed tager han meget roligt.

- Hvis jeg bliver valgt ind, er jeg klar til at tage opgaven på mig. Det bliver spændende, siger han.

Det er nu planen, at Dennis Gundelund Kirkegaard snarest skal på besøg hos partikontoret, men han afventer, hvad der helt konkret skal ske.

- Jeg regner med, at de snart vil have mig derover, så jeg kan møde alle de andre. Og det er nok først på det tidspunkt, at det for alvor går op for mig, at jeg er en del af en valgkamp, og at jeg har en realistisk mulighed for at blive valgt ind, siger Dennis Gundelund Kirkegaard.

Dennis Gundelund Kirkegaard er indtil videre den eneste kandidat i Vestjyllands Storkreds for Stram Kurs.

TV MidtVest har lavet dette interview med Dennis Kirkegaard:

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland