Gå til hovedindhold
Sport

Har gjort det godt: Kantspiller belønnet med to år til i SIK

12-06-2019 KL. 13:01
Empty

Arkivfoto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mandag udgik han med en formodet fibersprængning i det ene baglår. Men selv om Sebastian Denius næppe kommer på banen for Skive IK mere i denne sæson, så har klubbens tilhængere ikke set det sidste til ham.

Denius skal nemlig med på turen op i 1. division. Han har netop forlænget sin kontrakt med yderligere to år, så den nu løber til sommeren 2021.

- Sebastian er en god spiller og han har stadig et stort udviklingspotentiale. Han har nogle kompetencer, som vi også får brug for i 1. division. En god fart og en dygtig dribler, som tør udfordre hele tiden, siger sportschef Rasmus Brandhof i en pressemeddelelse.

Da SIK indledte sæsonen i 2. division, var Denius blandt de nytilkommende ansigter. Han kom i lighed med træner Thomas Røll og midtbanespiller Malthe Dahl Overgaard fra Kjellerup, og den hurtige kantspiller gjorde sig hurtigt bemærket med sine driblinger og gennembrud.

- Udover hans kvaliteter på banen, er han jo også en rigtig sjov og en rigtig livlig person. Der er altid gang i tingene rundt omkring ham, og det er også en del af det som vi får med, da Sebastian bidrager med en masse menneskeligt, fortæller Rasmus Brandhof, som i er fuld gang med at sikre yderligere forlængelser og nye ansigter til truppen.

Sebastian Denius har spillet med i 31 kampe denne sæson og scoret seks mål.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland