Gå til hovedindhold
Sport

Har gjort det godt: Kantspiller belønnet med to år til i SIK

12-06-2019 KL. 13:01
Empty

Arkivfoto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mandag udgik han med en formodet fibersprængning i det ene baglår. Men selv om Sebastian Denius næppe kommer på banen for Skive IK mere i denne sæson, så har klubbens tilhængere ikke set det sidste til ham.

Denius skal nemlig med på turen op i 1. division. Han har netop forlænget sin kontrakt med yderligere to år, så den nu løber til sommeren 2021.

- Sebastian er en god spiller og han har stadig et stort udviklingspotentiale. Han har nogle kompetencer, som vi også får brug for i 1. division. En god fart og en dygtig dribler, som tør udfordre hele tiden, siger sportschef Rasmus Brandhof i en pressemeddelelse.

Da SIK indledte sæsonen i 2. division, var Denius blandt de nytilkommende ansigter. Han kom i lighed med træner Thomas Røll og midtbanespiller Malthe Dahl Overgaard fra Kjellerup, og den hurtige kantspiller gjorde sig hurtigt bemærket med sine driblinger og gennembrud.

- Udover hans kvaliteter på banen, er han jo også en rigtig sjov og en rigtig livlig person. Der er altid gang i tingene rundt omkring ham, og det er også en del af det som vi får med, da Sebastian bidrager med en masse menneskeligt, fortæller Rasmus Brandhof, som i er fuld gang med at sikre yderligere forlængelser og nye ansigter til truppen.

Sebastian Denius har spillet med i 31 kampe denne sæson og scoret seks mål.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

112

"Hvis du gør som jeg siger, så ser du din mor igen, men hvis du ikke gør, som jeg siger..." "Hvis du gør som jeg siger, så ser du din mor igen, men hvis du ikke gør, som jeg siger..."

Lokalt

Forening advarer: Skive er ramt af smitsom og dødelig sygdom for hunde Forening advarer: Skive er ramt af smitsom og dødelig sygdom for hunde

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland