Gå til hovedindhold
Lokalt

Har ombestemt sig: Esports-forening beholder alle sine computere

22-02-2019 KL. 06:50
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den nye bestyrelse for eSport Skive er kommet godt fra start - og en del nye tilkendegivelser om støtte og hjælp gør det realistisk at få gang i foreningen i den nærmeste fremtid.

Det oplyser bestyrelsen på foreningens Facebook-side.

De nyvalgte havde egentlig besluttet at overdrage 10 af foreningens 20 maskiner til Nr. Søby IF - hvis ellers dette kunne godkendes af kommunen.

Men efterhånden var den fornyede interesse for e-sport i Skive by så udtalt, at bestyrelsen ændrede holdning.

- Derfor føler vi os nødsaget til at trække beslutningen om at forære udstyret til Nr. Søby IF tilbage. Til gengæld tilbyder vi, at de kan låne 10 maskiner fra ultimo april til primo august, imens de selv søger midler til indkøb af maskiner. Vi er i bestyrelsen glade for samarbejdet med Ungdomsskolen-Skive, og arbejder mod fortsat at give mulighed for at ungdomsskolens elever og medlemmerne i ungdomsklubben kan benytte foreningens udstyr, skriver bestyrelsen.

De nye bestyrelsesmedlemmer betoner sin forståelse for de vanskeligheder, som forgængerne havde haft - og som har skabt grundlag for det videre arbejde.

- Den nye bestyrelse har overtaget en forening uden et eneste aktivt medlem og en kassebeholdningen på knap 40 kroner. Kommunen har på et efterfølgende møde oplyst bestyrelsen om at de ikke kan se at foreningen på noget tidspunkt har haft aktive medlemmer, men er bekendt med at foreningens udstyr er flittigt brugt af både elever på Ungdomsskolen samt af ungdomsklubben. Foreningens udstyr er desuden blevet benyttet til at udbyde valgfag for kommunens folkeskoleelever, oplyser bestyrelsen.

Men snart kan nye medlemmer melde sig, for den nye bestyrelse holder introduktionsaften den 26. februar, og en egentlig undervisning vil starte ugen efter.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland