Sport

Hårrejsende nyt: SIK-spiller får forbud mod at trimme holdkammeraternes hårpragt (galleri)

Thomas Santos har i coronatiden haft en fin lille nebengesjæft kørende ved siden af karrieren som fodboldspiller i Skive IK.

Da han i foråret 2020 oplevede sit eget hår vokse uden at kunne komme til frisør greb han til en barbermaskine for at klippe sig selv, og ved at studere videoer på YouTube udviklede han lidt af et talent for at lege frisør.

Venner fra Silkeborg lagde siden hoveder til, og i den seneste nedlukning har Thomas Santos været aktiv med saks og trimmer hos adskillige af sine holdkammerater efter træningspassene i Egeris.

Men nu er det slut.

Rengøringsteamet har nemlig klaget over mængden af hår i omklædningsrummet, og derfor har sportschef Rasmus Brandhof været tvunget til at udstede et forbud mod, at Thomas Santos gør yderligere ved vennernes nakke- og pandehår i klubregi.

Og det, selv om skibonitterne den seneste tid - med flere profiler iført nye frisurer - holder clean sheets på stribe og aktuelt er over nedrykningsstregen.

- Så nu ved jeg ikke, hvad jeg gør, erkender hobby-frisøren.

- Vi har snakket om, jeg måske kunne køre hjem til folk, men vi bor meget rundt omkring i landet. Men måske kan jeg klippe udendørs. Barbermaskinen er jo trådløs ...

Skive IK spiller søndag klokken 15 mod Vendsyssel i Hjørring, hvor der er tre vigtige point på spil i kampen for overlevelsen i 1. division.

Thomas Santos har ageret frisør i Skive IK under nedlukningen. Men nu er det slut for den talentfulde kantspiller.  Privatfoto
Målmand Magnus Bobjerg gav Thomas Santos frie tøjler. Her er Bobjerg før klipningen.  Privatfoto
... og her er Bobjerg efter.  Privatfoto
Frederik Fisker hoved rager normalt over to meter op. Lige nu lidt mindre efter en klipning.  Privatfoto
Også Nicolai Dohn har været kunde i Santos’ butik, mens andre frisører har været lukket.  Privatfoto