Gå til hovedindhold
Lokalt

Her er event-teltet

16-05-2018 KL. 16:53
Empty

Her er det meget omtalte event-telt på Posthustorvet i Skive.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

- Det er bare flot! Det står som Posthustorvets forsamlingshus lige nu, men det kommer til at pynte overalt på Skive-egnen.

Det fortæller Skivemødets »pedel«, Søren Vester om det event-telt, der onsdag blev rejst på Posthustorvet i Skive.

Det er ét af kun tre tilsvarende telte i verden.

Fredag indtager Søren Vester en lyserød sofa i event-teltet sammen med et udvalg af fremtrædende personer fra Skive-egnen. De skal fortælle gode historier fra by og egn som led i Skivemødet, der begynder torsdag.

Det er kun en uge siden, Foreningen for Skiveegnens Eventtelt foretog investeringen i teltet.

Det skete, da det stod klart, at kun ét medlem af Skive Byråds økonomiudvalg, Skive-Listens Per B. Jeppesen, Skive, stemte for den anden ansøgning af to om et tilskud på 200.000 kroner til et event-telt.

Event-teltet koster 600.000 kroner, og Spar Vest Fonden har fastholdt, at de giver 200.000 kroner til formålet. Derudover var Foreningen Skive Festival klar med 100.000 kroner, og det samme var Jul i Skive.

Branding Skiveegnen investerede selv 200.000 kroner i event-teltet.

Rejsningen af event-teltet blev i den årle morgenstund indledt af seks mand fra Salling Teltudlejning med chefen, Holger Abildgaard, i spidsen.

Med var også en fransk supervisor fra det tyske firma HTS Röder, der har produceret og leveret teltet, og det skyldes, at han er den eneste, der har prøvet at stille et tilsvarende telt op tidligere.

Den franske supervisor havde megen ros til folkene fra Salling Teltudlejning, og i eftermiddagens løb blev der foretaget mindre justeringer.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland