Gå til hovedindhold
Lokalt

Hipt at købe brugt: Kvinder gjorde gode tøj-kup på Lundø

20-10-2018 KL. 15:21
Empty

Handler kom hurtigt i hus, da Helle Thermann Hornshøj (til venstre) sammen med Helle Ravnborg igen lørdag bød til marked med second hand modetøj i Lundø Forsamlingshus. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

- Hvad skal du have for skoene?

- Hvad vil du give? Hvad siger du til 175 kroner?

Handlen kommer lynhurtigt i hus, da et par sorte ballerinasko størrelse 37 skifter fødder.

Brugt kan være som nyt og gavne både miljø og pengepung.

Det er filosofien bag de markeder med second hand tøj, tasker og sko som de to mode- og miljøbevidste kvinder, Helle Ravnborg fra Balling og Helle Thermann Hornshøj fra Skive, nu et par gange årligt igennem flere år har holdt i Lundø Forsamlingshus.

- Det mest specielle er næsten, at vi er blevet så kendt, at folk virkelig kommer kørende hele den smukke vej herud for at gøre en god handel. Det er vi meget stolte over, siger Helle Thermann Hornshøj.

Allerede inden second hand markedet var helt officielt åbnet, smuttede de første kunder ind og kiggede stativerne igennem for skønne kjoler, striktrøjer eller måske en fin taske.

Henne ved Helle Ravnborgs stand har Charlotte Rasmussen, som kærligheden for et års tid siden lokkede til at flytte til Lundø, allerede spottet en ruskindsjakke og en sort kjole, der måske kunne være noget.

Hun hylder tanken om, at man ikke behøver købe nyt for at skifte garderoben ud, og er denne lørdag blandt andet klædt i en hvid mærkevare-skjortebluse - også købt brugt.

- Jeg går ikke efter noget specielt her. Det er mere, hvad jeg lige falder over - sidst jeg var her, kom jeg hjem med rigtig mange gode ting, siger Charlotte Rasmussen.

Hanne Skibsted

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland