Gå til hovedindhold
Lokalt

Historien om bierne og blomsterne i perfekt vejr

12-05-2019 KL. 00:10
Empty

Der blev både smagt, duft og fulgt interesseret med, da Spøttrup Bigård inviterede indenfor. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Vejret var perfekt til den slags. En herlig tur rundt på gården. Masser af spændende historie om, hvordan bier laver honning, og hvad den søde masse kan bruges til.

Spøttrup Bigård er også i år engageret i Limfjordsfortællinger, og det vil den hyggelige gård være flere gange i løbet af de næste uger.

Interessen for at høre den søde historie om bier og honning fascinerede flere af gæsterne, og nogen af dem stak fingrene ned i tavlerne for at smage på den helt friske råvare.

Efter turen var der kaffe, saftevand og hjemmebagt kage. Der var også mulighed for at købe honning og nogle af de produkter, som honning er en del af. Blandt andet var der interesse for creme, sæbe og bivoks-wrap, der af nogen bruges i stedet for plastikposer og folie.

Dorte Møller og Niels Christian Vestergaard har i flere år drevet Spøttrup Bigård, og stedet var også sidste år aktiv i forbindelse med Limfjordsfortællinger.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

112

Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet« Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland