Gå til hovedindhold
Debat

Hvad er formålet med en hjemsendelsespolitik?

30-06-2020 KL. 22:09
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

DF mener, det er nødvendigt, at have en særskilt hjemsendelsespolitik i Skive Kommune, kan man læse i her i avisen d. 24 juni. Hvorfor om man må spørge? Vi har i forvejen et regelsæt, som muliggør hjemsendelse af flygtninge, der måtte ønske at returnere til deres oprindelseslande hvis og når forholdene tillader det. Hvor mange drejer det sig mon om?? De flygtninge, der ønsker at flytte fra Danmark, har muligheder for det.

Mennesker flytter til vores kommune og vores land af forskellige grunde. De mennesker, der kommer med ønsker om at skabe sig en tilværelse og livsgrundlag her, skal vi byde velkommen.. Dertil har vi behov for en integrationspolitik, der hjælper tilflyttere med at finde sig til rette i vores samfund, at etablere sig og forsørge sig selv og sine.

Skive Kommune kæmper med faldende indbyggertal, faldende børnetal. Vi efterspørger mennesker, der har mod på og lyst til at flytte til vores del af landet. Det er et kedeligt signal at sende, både til de flygtninge, der ønsker at integrere sig og blive en del af i vores samfund, til de mangfoldige grupper af udlændinge, der vælger os i Skive Kommune og Danmark til af andre grunde end krig og konflikter.

Så lad os i stedet for arbejde for en velfungerende integrationspolitik, der tilgodeser de mangeartede grupper af udlændinge, der har valgt os og vores samfundsmodel til.

I Skive Kommune har vi brug for nye borgere, både dem, der kommer hjem igen fra andre egne af landet med nye kvalifikationer, dem der fødes og vokser op her i kommunen og dem, der kommer hertil udefra resten af verden med udsyn og inspiration.

Ellen Bye Jensen,

byrådskandidat

for Skivegnens Radikale,

Madsbadvej 40,

7884 Fur

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland