Debat

Hvad med de ældre?

<p> </p>

Ja nu er vi jo blevet vaccineret, og regnede med at vi ikke længere skulle være spærret inde. Men ak nej, vi var de eneste der ikke var plads til i kirken påskedagen, den udendørs gudstjeneste i den kulde var ikke noget for ældre og svage, i den kulde det jo var.

Det er jo helt forkert, at vi ikke må komme i kirke og synge salmer, for det skader jo ingen om vi sidder ned, og nynner eller synger med, skal der virkelig synges igennem, skal de op at stå, så det er korsangerne, der skal smides ud af kirkerne, og med en forsanger kan menigheden synge salme, en hel time uden at skade nogen, og nu hvor vi har fået prikkerne, kan vi også sidde sammen, så bliver der flere plads til dem der ikke har fået prikket.

Nej, jeg synes det hele har været forkert, hele vejen i gennem, men kulturministeren har åbenbart ikke meget forstand på det kirkelige, ser det ikke ud til, men hvad med biskopperne, ja man kan næsten fristes til at spørge, hvad har vi dem til?

Jeg har svært ved at se dem gøre noget, de må jo da trods alt vide hvad der sker under en gudstjeneste, hvorfor har I ikke grebet ind? De ældre trænger til at komme sammen, og vil gerne bruge salmebog og sangbog, når de er sammen.

Nu kører regeringen frem med, at kommunen kan lukke byen ned lørdag-søndag, jeg synes det er en meget dårlig ide, for børn og børnebørn arbejder hele ugen, så det hele fødselsdag-barnedåb-konfirmation- bryllup, det hele bliver jo afholdt i de 2 dage. Det vil jo være det samme, som at køre videre med Corona, det var godt at Venstre meldte fra, man kan blive hel bange for den røde regering, det gik jo uhyggelig stærkt med minkerne.