Debat

Hvorfor vores skole?

Jeg vil ikke derover!

Jeg er en pige på 13 år, som går i 7. klasse, på Dalgasskolen. Jeg er rigtig glad for at gå på Dalgas, fordi jeg har nogle rigtige gode veninder og venner. Jeg synes, det er for dårligt, vi skal rykke ind på Brårup Skole, det har jeg ikke lyst til.

Det går nemlig ud over os i 9 klasse, når vi skal have eksamen, så skal vi over og tage den på Brårup Skole. Jeg gik først på Rønbjerg Skole og flyttede så ud på Dalgas i 7. klasse. Jeg har lidt svært ved bare at vise en lærer, hvor god eller dårlig jeg er, men endelig er jeg blevet tryg ved at læse noget op i klassen eller vise, hvor god eller hvor dårlig jeg er.

Hvis vi skal over på Brårup nu, skal jeg begynde helt forfra. Jeg er kanon glad for mine lærere her på Dalgasskolen og tør at betro mig til dem. I nogle klasser på Brårup går der op til 28 elever, her på Dalgas er vi omkring 17-18 stykker i hver klasse. Mine lærere kender os bedre, hvis jeg har problemer, så har hun/han mere tid til mig.

På Brårup kan en klasselærer spørge en elev 10 gange, om han er okay, fordi læreren kan ikke huske, hvem der har det dårligt og hvem der ikke har. Jeg kender alle elevernes navne her på skolen, men derovre ved de knap nok hvem der er hvem. På Brårup er der en 7. klasse, der har skiftet dansklærer mindst seks gange, det er jo uhyggeligt!

Vi har masser af plads, vi elsker vores skole, vi elsker vores lærere. Dalgas er bedst, helt klart!

Malene C. Madsen7.a Dalgas for evigtKisumvej 55,Estvad Mark7800 Skive