Gå til hovedindhold
Debat

I Jebjerg glæder vi os rigtig meget ...

09-01-2018 KL. 11:15
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
... til at Knud Bjerre og Skive Kommune kommer og sætter julebelysning op i byen så vores købmand kan få endnu mere julehandel.

Han er også helt på linje med Skive Handel i, at det selvfølgelig er Skive Kommunes problem at få kunder i vores købmandshandel.

Hele vores by er også helt på linje med Henrik Lindbjerg fra Skive Handel. Jeg har boet i Jebjerg i 40 år nu og vi har ventet og ventet på kommunen, har vi. Knud Bjerre havde vi godt nok ikke lige tænkt på, men han skal også være så velkommen.

Vi har dog ikke råbt på kommunen i alle 40 år men købmanden, borgerne og Jebjerg Borger- og erhvervsforening har valgt selv at gøre noget så julen er alligevel kommet til byen i alle årene.

Jeg kan huske et år hvor en lømmel havde skilt en forlængerledning ad så der ikke var lys i træet på Torvet. En vågen borger valgte at sætte ledningen sammen igen i stedet for at vente på at Skive Kommune ringede efter en elektriker. Borgeren burde dog nok have ringet til Skive Folkeblad og fortalt at det kunne kommunen da godt have gjort noget ved og avisen havde så fået en artikel om hvor utilfredse vi var.

Skulle Skive Kommune og Knud Bjerre nu komme til december så giv os lige et praj så stiller vi op med gratis bykaffe og hjemmebag på Torvet, gør vi.

Skulle Skive kommune og Knud Bjerre mod forventning IKKE komme, gør vi det selv igen for jul skal der være i vores dejlige by.

 

En noget sen julehilsen

Jan D. Andersen,

byrådsmedlem (S),

Rosenhaven 8A,

Jebjerg,

7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland