Gå til hovedindhold
Sport

Igen 0-2 mod en nedrykker

16-09-2020 KL. 19:56
Empty

Indsatsen var med pil opad i forhold til sæsonpremieren, men heller ikke i anden spillerunde var der point til Skive IK, som tabte 0-2 i Silkeborg. Foto: Bo Amsdtrup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

For anden kamp i træk tabte Skive IK onsdag med 0-2 mod en nedrykker fra Superligaen. Det skete på JYSK Park i Silkeborg, hvor hjemmeholdet vandt en indiskutabelt fortjent sejr.

Men hvor skibonitterne i lørdags var helt væk i første halvleg mod Esbjerg, så var det først i anden halvleg, målene blev indkasseret. Og indsatsen var i hvert fald defensivt noget bedre.

Første halvlegs afgjort mest dramatiske øjeblik var, da Ludvig Henriksen blev skadet. SIK’s unge talent blev ramt i ryggen i en luftduel, kom på benene to gange, men sank sammen igen og blev fragtet fra banen på en båre.

Da var der spillet bare 11 minutter, og efter et godt indledende SIK-tryk kampen sat sig med Silkeborg som de styrende og SIK som de afventende.

Det gav en enkelt stor mulighed til hjemmeholdet, som Emil Holten banan-skruede forbi stolpen, da han pludselig var alene igennem.

SIK havde ikke meget, men var påpasselige og sad tæt på deres modstandere - langt tættere end i lørdagens opgør mod Esbjerg, som fik alt for let spil i de første 45 minutter.

Silkeborg havde et langt højere tempo i det snævtre pasningsspil, og det udnyttede de først ved Emil Holten og senere Sebastian Jørgensen til de to mål.

Det kunne være blevet til flere, hvis ikke det havde været for en stærk Marcus Bobjerg i SIK’s mål, mens SIK selv ikke kom tættere på end da AndréBjerregaard glidende ikke nåede frem til en tværbold fra Oliver Haurits.

SIK spiller igen på lørdag - på udebane mod lokalrivalerne fra Viborg.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland