Gå til hovedindhold
Lokalt

Igen-igen: Paludan har meldt sin ankomst i Skive fredag

23-05-2019 KL. 21:37
Empty

Den nye Stram Kurs-kandidat i Vestjylland, Emil Normann Munk, ledsager Rasmus Paludan. Foto: Privat og Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Første gang gav det en masse ballade, så han måtte evakueres flere gange. Anden gang blev han ignoreret, og alt gik af samme årsag fredeligt til.

Nu har den kontroversielle leder af det indvandringskritiske parti Stram Kurs, Rasmus Paludan, atter meldt sin ankomst til Skive.

Det sker i morgen fredag.

Besøget er første led i en valgkampsturné i det nordlige Jylland, hvor Skive er første stop.

Med sig har Stram Kurs-lederen den spritnye kandidat i Vestjyllands Storkreds, Emil Normann Munk, der er trådt til i stedet for Dennis Kirkegaard, som onsdag blev fyret af Rasmus Paludan efter få dage som kandidat.

Ifølge de sparsomme oplysninger, som Stram Kurs har offentliggjort, ser der ikke ud til at være tale om en demonstration, som Paludan ofte har anvendt til at kaste rundt med koranen, men i stedet et klassisk valg-fremstød, hvor partileder og kandidat snakker med vælgerne.

Besøget er annonceret til at starte klokken 8.45 og finder sted på Torvet.

Udover Skive besøger den kontroversielle partileder Thisted, Hirtshals, Brønderslev, Hjørring, Skagen, Frederikshavn, Dronninglund og Hobro i løbet af fredagen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland