Gå til hovedindhold
112

Indespærret kvinde blev trukket rundt i hundehalsbånd og gennembanket

21-01-2020 KL. 13:25
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Alle fem tiltalte har nu på den ene eller anden måde afgivet deres forklaringer i den opsigtsvækkende sag med indespærring og mishandling.

Og på baggrund af forklaringerne står det klart, at det ikke var meget, den 24-årige kvinde, der i halvandet år er blevet mishandlet, fik lov til, mens hun boede sammen med sin ekskæreste og nogle venner.

Men hun fik dog lov til at lufte hunden, hvis bare hun blev på grunden og ikke talte med nogen.

Den 28-årige ekskæreste holdt øje med hende fra vinduerne, så hun ikke forsvandt. Han var ifølge forklaringer bange for, at hun ville fortælle andre om, hvad der foregik.

En dag i begyndelsen af 2019, da fire af de fem tiltalte i sagen boede sammen på Sølvvej i Thorum, fandt den 28-årige mand ud af, at kvinden havde slidt nogle hår af ved hundens hals.

Det blev han sur over, da han mente, hun havde trukket for hårdt, og så ville han lære hende, hvordan det var at blive trukket i et hundehalsbånd.

- Han gav hende hundehalsbåndet om halsen og trak hende rundt i stuen i omkring 20 minutter. Derefter satte han sig oven på hende og gennemsmadrede hende med knytnæveslag, lød det fra en af de tiltalte, en 26-årig mand.

De andre sad i stuen og så det ske, men ingen gjorde noget. Det turde de ikke.

- Alle var bange for ham, og vi rettede os efter ham. Det, han sagde, var lov, lød det videre.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland