Gå til hovedindhold
Sport

Indrømmer: Maradona-Mogensen brugte Guds hånd til sejrsmålet

06-06-2019 KL. 09:13
Empty

Jeppe Mogensen jubler over sit mål til 2-1, som blev sat ind på ikke helt reglementeret vis med den ene hånd. ?Foto: Rene Schütze/?Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Jeppe Mogensen var hverken født eller tænkt på, da Diego Maradona i 1986 scorede et af de mest ikoniske mål i fodboldhistorien i VM-kvartfinalen mod England.

»Guds hånd« sagde argentineren bagefter, at han brugte, da han med hånden slog kuglen i mål forbi Peter Shilton og med lidt bevidst snyd førte sit land videre mod VM-trofæet ved slutrunden i Mexico.

I aftes blev Jeppe Mogensen ikke desto mindre sammenlignet med Maradona af holdkammeraterne, for SIK-angriberen havde blankt indrømmet, at sejrsmålet blev vippet i nettet med hånden.

- Det var med hånden, griner han.

- Bolden ramte mit hoved og gik så videre ned på hånden og blev dirigeret i mål. Det var ikke bevidst, men jeg ramte den, og det var da godt, dommeren ikke så det, supplerer Mogensen.

- Så jeg tager gerne sammenligningen med Maradona.

Jeppe Mogensen blev som alle andre badet i champagne, da oprykningen var sikker. Han blev skiftet ud med et kvarter tilbage og sad så på bænken og havde mere fokus på kampen i Aarhus end den, SIK var ved at køre sikkert i land.

- Efter kampen stod der tre-fire mand med mobiltelefoner, og vi ventede bare på slutfløjtet i Aarhus. Nu er vi tilbage i 1. division, og det er en utrolig dejlig følelse, for det er det, vi har kæmpet for hele sæsonen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

112

"Hvis du gør som jeg siger, så ser du din mor igen, men hvis du ikke gør, som jeg siger..." "Hvis du gør som jeg siger, så ser du din mor igen, men hvis du ikke gør, som jeg siger..."

Lokalt

Forening advarer: Skive er ramt af smitsom og dødelig sygdom for hunde Forening advarer: Skive er ramt af smitsom og dødelig sygdom for hunde

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland