Gå til hovedindhold
Sport

Indrømmer: Maradona-Mogensen brugte Guds hånd til sejrsmålet

06-06-2019 KL. 09:13
Empty

Jeppe Mogensen jubler over sit mål til 2-1, som blev sat ind på ikke helt reglementeret vis med den ene hånd. ?Foto: Rene Schütze/?Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Jeppe Mogensen var hverken født eller tænkt på, da Diego Maradona i 1986 scorede et af de mest ikoniske mål i fodboldhistorien i VM-kvartfinalen mod England.

»Guds hånd« sagde argentineren bagefter, at han brugte, da han med hånden slog kuglen i mål forbi Peter Shilton og med lidt bevidst snyd førte sit land videre mod VM-trofæet ved slutrunden i Mexico.

I aftes blev Jeppe Mogensen ikke desto mindre sammenlignet med Maradona af holdkammeraterne, for SIK-angriberen havde blankt indrømmet, at sejrsmålet blev vippet i nettet med hånden.

- Det var med hånden, griner han.

- Bolden ramte mit hoved og gik så videre ned på hånden og blev dirigeret i mål. Det var ikke bevidst, men jeg ramte den, og det var da godt, dommeren ikke så det, supplerer Mogensen.

- Så jeg tager gerne sammenligningen med Maradona.

Jeppe Mogensen blev som alle andre badet i champagne, da oprykningen var sikker. Han blev skiftet ud med et kvarter tilbage og sad så på bænken og havde mere fokus på kampen i Aarhus end den, SIK var ved at køre sikkert i land.

- Efter kampen stod der tre-fire mand med mobiltelefoner, og vi ventede bare på slutfløjtet i Aarhus. Nu er vi tilbage i 1. division, og det er en utrolig dejlig følelse, for det er det, vi har kæmpet for hele sæsonen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

13-årig blev snydt på nettet: Nu får han sin Playstation 4 alligevel 13-årig blev snydt på nettet: Nu får han sin Playstation 4 alligevel

Lokalt

Lokalt ældrecenter frikendt i sag om dødsfald Lokalt ældrecenter frikendt i sag om dødsfald

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland