Gå til hovedindhold
Sport

Ingen hygge og håndbold i påsken: Hancock Cup er aflyst

14-03-2020 KL. 12:33
Empty

Der bliver ingen hygge og håndbold i påsken i år. Hancock Cup er aflyst. Foto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der bliver ingen Hancock Cup i år.

Det oplyser ledelsen bag Hancock Cup lørdag formiddag.

»Kære alle. Med hensyn til vores deltageres sundhed, samt vores ubetingede ønske om at bakke op om at begrænse udbredelsen af COVID-19, er det nu besluttet, at Hancock Cup 2020 aflyses«, skriver ledelsen på stævnets Facebook-side.

Hancock Cup har tidligere udmeldt, at stævnet ville følge retningslinjerne tæt, og aflysningen sker i respekt for planlægningen i de enkelte klubber.

»Vi er en turnering med en mangeårig tradition, og allerede ved tanken om at der i Skive ikke vil være Hancock Cup i påsken, får vi en klump i halsen. Når det er sagt, så er vi og hele verden i en ekstraordinær situation, og vi bliver nødt til at forholde os med den største respekt for myndighedernes udmeldinger i den aktuelle situation«, lyder det.

Alle indbetalinger lavet af de respektive hold vil blive refunderet. I den forbindelse bedes de forskellige klubledere henvende sig til post@hancockcup.dk med bankoplysninger.

»Vi ser frem til at vende tilbage næste år, og vi håber oprigtigt, I igen vil være at finde i Skive i påsken fra fredag d. 2. til søndag d. 4. april 2021. Vi håber på jeres respekt for denne beslutning«, skriver Hancock Cup-ledelsen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland