Gå til hovedindhold
Sport

Ingen sparringspartnere: Mesterbokser forlader lokal bokseklub

06-02-2019 KL. 09:31
Empty

Danny Jensens umiddelbare bokse-fremtid ligger i Hornslet. Det betyder samtidig, at farmand Tom Jensen slipper tøjlerne som træner. Arkivfoto: Knud Peder Jensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den forsvarende danske mester i boksning, Danny Jensen, er snart fortid i BK Nordsalling. Det bekræfter hans far og træner, Tom Jensen, som også fortæller, at Steffen Rørstrøm er på vej væk fra klubben.

- I forhold til udvikling er der ikke så mange muligheder for dem. Der er ikke nogen sparringspartnere til dem i klubben, så de er ude at køre en del efter det, forklarer han.

Derfor skal der findes nye græsgange, og i næste sæson er der lagt op til, at bokserne i stedet kommer til at repræsentere Hornslet. Allerede nu træner de i klubben en gang om ugen.

Tom Jensen understreger dog, at der ikke er uvenskab forbundet med skiftene væk fra klubben.

- Overhovedet ikke. Vi har haft nogle fornuftige snakke med formand Kurt Poulsen, men derfor er det da stadig en kedelig situation at miste sådan et par mesterboksere. Men det er set i lyset af, at de bedre vil kunne udvikle sig i en anden klub. Det kan bestyrelsen godt forstå, men de er selvfølgelig ærgerlige, siger Tom Jensen.

Med Danny Jensens skifte til Hornslet ligger det også helt fast, at Tom Jensens rolle som træner for sin søn er ved at være et overstået kapitel.

- En af udfordringerne er også at arbejde sammen som far og søn. Det skal helst ikke gå ud over far-søn-forholdet, og gør vi det ret meget længere, tror jeg godt, det kan komme til at slå gnister.

- Jeg prøver at give gode råd, men vi er ikke altid enige, så det er ikke noget problem for mig, at han skifter. Jeg glæder mig faktisk til, at jeg kan læne mig lidt tilbage og kan slippe for at trække i samtlige tråde, siger han med et grin.

Danny Jensen understreger selv, at det bliver underligt ikke at have sin far ved ringside længere, men han er fortrøstningsfuld omkring at få en anden træner ind over.

- Den nye træner kender jeg også, så jeg tror ikke, det bliver noget problem, siger han og bekræfter - ligesom sin far - at det bliver godt for far-søn-forholdet, at bokse-samarbejdet bliver lagt lidt på hylden.

Tom Jensen vil fortsat være tilknyttet BK Nordsalling som træner, men på yderst nedsat blus.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland