Gå til hovedindhold
Erhverv

Inspiration til jægere: Salling-drenge åbner online jagtbutik

04-05-2019 KL. 08:32
Empty

23-årige Kristian Goul Møller og 25-årige Rasmus Kruse Nørgaard Nielsen, begge fra Salling, har etableret netbutik med base i Aalborg. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kristian Goul Møller og Rasmus Kruse Nørgaard Nielsen har i samarbejde åbnet netbutikken Hunterspoint.dk.

De er født og opvokset i henholdsvis Tøndering og Lem. I dag studerer de i Aalborg, hvor butikken har kontor.

I forbindelse med netbutikken har de ambitioner om at skabe et online jagtunivers, hvis formål blandt andet skal være at give inspiration til jægere.

Kristian fik ideen til projektet, da han fik jagt. Her følte han som ny jæger, at der manglede gode råd og vejledning til både hvilket udstyr, han skulle have fat i, samt hvordan han skulle komme i gang med jagten.

Som tidligere konsulent inden for webudvikling og online markedsføring var han overbevist om, at der var et uforløst potentiale for at drive en online jagtbutik.

- Med udgangspunkt i egne erfaringer skal Hunterspoint udvikle sig til at blive et online jagtunivers, hvor der løbende vil komme indhold som blogindlæg, guides, jagtberetninger og meget mere. Derudover vil der også være arrangementer, hvor jægere og jagtinteresserede kan møde hinanden. Vi ønsker at skabe en platform, hvor både helt nye jægere og de mere erfarne kan få svar på spørgsmål, finde tilbud på udstyr og spændende indhold som for eksempel jagtfilm og beretninger fra blandt andet vores egne jagt-udskejelser, siger Rasmus Kruse Nørgaard Nielsen.

Samarbejdet var ikke forudbestemt, og faktisk kom det i stand ved et tilfælde. På trods af at de begge er født og opvokset i Salling, så kendte Kristian og Rasmus ikke hinanden før for ganske nylig.

Det første møde fandt sted i Aalborg, hvor Kristian i et års tid havde gået med planer om at åbne forretningen. Han var da også ganske langt i projektet, inden Rasmus blev en del af opstarten.

- Jeg havde flere gange talt om projektet med min omgangskreds. To af mine gode venner kendte Rasmus, og sådan blev kontakten skabt. Kort efter mødtes vi over en kop kaffe, og en uge efter sad vi i en bil sammen på vej mod den store jagtmesse i Nürnberg i Tyskland, fortæller Kristian Goul Møller.

På turen til Nürnberg kunne de hurtigt mærke, at de var et godt match. Med erfaring inden for webudvikling og online marketing har Kristian styr på den side af forretningen. Mens Rasmus, der har gået på jagt hele sit liv, og blandt andet har arbejdet som professionel jæger i Skotland, kender jagtens facetter.

joan

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland