Gå til hovedindhold
Sport

Intenst drama: Skive og Otterup delte i porten

26-09-2020 KL. 15:41
Empty

En storspillende Magnus Brandbyge var ikke nok til at sikre Skive fH begge point. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Næsten 10 minutter. Så lang tid skulle der gå, før Otterup HK lørdag eftermiddag kom på tavlen for første gang i Interfjord Arena.

Hjemmeholdet Skive fH leverede en defensiv pragtpræstation i kampens indledning, og det grundlagde en tidlig 4-0-føring.

På det tidspunkt kaldte gæsterne dog til timeout, og det gav en effekt med det samme. De efterfølgende fem minutter kastede fem Otterup-scoringer af sig, og så var stillingen pludselig 5-5 på måltavlen.

Så var det igen Skives tur til at bide fra sig, og med Emil Grønbech i hopla blev 4-måls føringen genetableret.

Men gæsterne kendte opskriften til at komme tilbage, og ved pausen måtte SfH’erne nøjes med at føre 12-11.

Det var fynboerne, som kom bedst ud til de sidste 30 minutter, og der gik heller ikke længe, før Otterup for første gang tog føringen i Skive.

Det blev startskuddet til et spændende parløb i anden halvleg, hvor tændingen og intensiteten i begge lejre var stor. Ingen ville give så meget som en centimeter, og det medvirkede til en underholdende affære, hvor også de fremmødte på lægterne begyndte at lade sig rive med.

Skives spil så ud til at trives under de forudsætninger, og især Magnus Brandbyge i buret hev storspillet frem ved adskillige lejligheder.

Det hjalp hjemmeholdet til at sætte sig på overtaget igen, og ni minutter før tid kunne skibonitterne notere sig en føring på 22-19.

Otterup var dog ikke færdige med at vise sig frem, og fem minutter senere var der igen etableret kontakt ved 23-23.

23-24 blev det også godt to minutter før tid, og så havde Skive ryggen mod muren.

Nickolei Jensen udlignede med halvandet minut tilbage, og et minut senere leverede Brandbyge en pragtredning i målet. Dommerne valgte dog at tildele et straffekast i situationen, som gæsterne stensikkert omsatte med 30 sekunder igen.

Dermed var best-case scenariet for Skive en pointdeling. Damgaard tog timeout med 17 sekunder på uret, og ansvaret blev lagt i hænderne på Tobias Rasmussen. Det forvaltede han til perfektion, da han fem sekunder før tid sendte bolden i kassen og dermed sikrede hjemmeholdet det ene point efter slutfacit på 25-25.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland