Gå til hovedindhold
Sport

Intet nyt under solen i Oddense

12-01-2019 KL. 15:18
Empty

Det første point i 1. division har Oddense-Otting fortsat til gode. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Status som ubesejret i 2019 holdt ikke meget mere end et par dage for Oddense-Ottings håndboldkvinder. Onsdag aften sikrede holdet sig avancement i pokalturneringen med en sejr mod Thisted fra 3. division, men lørdag var alt, som det plejer i OddenseHus.

Bjerringbro var for stor en mundfuld, og for 12. gang i sæsonen i ligeså mange kampe måtte mandskabet således gå fra gulvet med et nederlag i 1. division.

Hjemmeholdet startede ellers fint og var i front med både 2-0 og 4-3, men derfra stod der Bjerringbro på det meste.

Kombinationen af uskarpe afslutninger og langsomme returløb var dyr for Jesper Johansens tropper, og det sendte gæsterne i front med 18-9 ved pausen. Fra starten af anden halvleg fortsatte det billede, og efter otte minutter var cheftræner Jesper Johansen da også så træt af at se på de mangelfulde returløb, at han var nødt til at tale med store bogstaver i en timeout.

Det så ud til at have en positiv effekt, for i den efterfølgende periode leverede hjemmeholdet tre mål i træk, inden Bjerringbro igen fik gang i målscoringen.

Offensivt var der flere højdepunkter undervejs, men generelt var oplevelsen, at den defensive ost fortsat er for hullet i Oddense. Og så længe det er tilfældet, er der langt til point i rækken.

Sådan var det også lørdag, hvor facit endte med 37-20 i Bjerringbro-favør.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland