Gå til hovedindhold
Lokalt

Inviterer til borgermøde: Ægtepar vil genskabe trygheden i Lem

19-07-2019 KL. 14:49
Empty

Administrator af Lem og omegns facebookside, Tina Vendelbo, har inde på siden advaret om, at nogen i byen tilsyneladende ikke ved, hvad der er mit og dit. »De går ind til de ældre og går rundt og ser efter, om folk er hjemme!« skrev Tina Vendelbo blandt andet, efter at hjemmehjælpen havde kontaktet hende og fortalt, at flere ældre var utrygge. Tina Vendelbo, der her ses sammen med sin mand, Martin Kristensen, synes, at det er ærgerligt for Lems ry, at man er nødt til at udsende sådan en advarsel. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Trygheden skal tilbage til den lille by Lem i Vestsalling.

Derfor har ægteparret Tina Vendelbo og Martin Kristensen taget initiativ til at indkalde til et kort borgermøde i aften i Samlingshuset klokken 19.45.

Det sker efter nogle episoder i den senere tid, hvor angiveligt nogle nytilkomne i byen har haft svært ved at respektere andres ejendom.

- Det er for at vise, at vi står sammen herude og for at skabe noget tryghed igen, forklarer Martin Kristensen, der også har været i kontakt med lokalpolitiet.

Den kørende politipatrulje på vagt forventes at kigge forbi borgermødet (med mindre patruljen bliver kaldt ud til noget).

Martin Kristensen håber, at mødet vil klarlægge, hvordan borgerne i Lem egentlig ser på situationen - så alle er med på, hvordan man skal stå sammen og holde øje.

- Opdager vi noget, skal vi selvfølgelig kontakte politiet med det samme. Vi skal ikke rende rundt og lege politibetjente, fastslår Martin Kristensen.

På kort tid har politiet registreret fire tilfælde af tyveri eller forsøg på indbrud i byen.

Invitationen til borgermødet er sket på facebooksiden, Lem by og omegn, som Tina Vendelbo er administrator på.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland