Gå til hovedindhold
112

Jægerkroens ejer om overfald: "Ingen fortjener at få tæsk"

24-11-2017 KL. 13:41
Empty

Hverken de stamgæster, som var på plads på kroen fredag formiddag eller kroejeren, kendte noget til overfaldet af de formodede indbrudstyve. Foto: Jacob Andersen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

De to formodede gerningsmænd, bag et indbrud på Jægerkroen i forrige uge, er endt på hospitalet, efter de natten til fredag fik en ordentlig omgang bank af tre uidentificerede personer.

Politiet var på spor af de to mænd og ransagede tidligere torsdag deres lejligheder, hvor de i den ene fandt koster fra tyveriet på Jægerkroen.

Men selv om de formodede gerningsmænd bag indbruddet på kroen nu er fundet, bliver nyheden blandet modtaget på Jægerkroen.

- Vi kan næsten ikke tillade os at være glade. Ingen fortjener at få bank af nogen, siger kroejer, Majbritt Harritz, til Skive Folkeblad.

Hun har endnu ikke talt med politet, men hun har læst om overfaldet i Skive Folkeblad, og det ryster hende.

- Jeg er chokeret. På mine gæsters vegne er jeg selvfølgelig glad, for de har stjålet deres sparepenge og indsamlingen til en af servitricernes fødselsdag. Men jeg er chokeret over, at de har fået bank, for de er trods alt bare mennesker, selv om de har begået indbrud, siger Majbritt Harritz.

Ifølge Majbrit havde politiet en mistanke om, hvem der stod bag indbruddet, efter at de havde set overvågningsbillederne fra Jægerkroen, men det var ikke en viden, de delte med kroejeren.

- Vi vidste ikke, hvem der stod bag. Og vi har intet haft at gøre med, hvad der er sket de to.

 De to indbrudstyve er ifølge politiets oplysninger indlagt på hospitalet.

- De skal nok overleve, men de har fået alvorlige bank, og vi betragter det som såkaldt kvalificeret vold, sagde politikommisær ved lokalpolitiet i Skive, Lars Mikkelsen, tidliger til Skive Folkeblad.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland