Gå til hovedindhold
Kultur

Jubel i bestyrelse: »Nu er det 100 procent sikkert, at der bliver en Skive Festival i 2021«

20-04-2020 KL. 14:40
Empty

Johan Olsen og Magtens Korridorer for fuld udblæsning foran en godt fyldt festplads på Strandtangen i Skive. Billedet var stort set det samme til alle koncerter på årets Skive Festival. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Bestyrelsen for Skive Festival har hele tiden håbet og forventet en eller anden form for økonomisk kompensation som følge af aflysningen af festivalen i juni.

Men den seneste udmelding fra erhvervsminister Simon Kollerup (S) om, at arrangementer med flere end 350 deltagere kan nu få dækket det underskud, som er opstået efter aflysningen, vækker stor glæde.

- Nu er det 100 procent sikkert, at der bliver Skive Festival i 2021, siger formanden for Skive Festivals bestyrelse, Michael Eiskjær.

Han har aldrig tvivlet på, at der i en eller anden udstrækning ville blive en kontant håndsrækning som følge af corona-virusset, men først nu føler Michael Eiskjær sig sikker.

- Det er en svær tid for alle kulturaktører, og vi følte godt nok, at tæppet blev revet væk under os, da det stod klart, at vi måtte aflyse. Samtidig har det beæret og glædet hele bestyrelsen, at mange billetkøbere har så store hjerter for festivalen og gemmer deres billetter, siger formanden.

Med udgangspunkt i det program, der skulle have sikret festen på Strandtangen i Skive i juni, tager man nu dels fat på at forberede festivalen i 2021, dels på at få kompensationen udbetalt.

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland