Gå til hovedindhold
Debat

Kampen om lygtepælene

13-05-2019 KL. 12:01
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Til Kristian Pihl Lorentzen og Karsten Kissmeyer:

Kære Venstre folk - er rigtig skuffet over i tilsyneladende slet ingen moral har – og skider højt flot på de simple spillerregler der er med hensyn til, hvornår man må begynder opsætning af valgplakater på offentlige lygtepæle.

Allerede onsdag den 8 maj hang Kristian Pihl Lorentzen i rigtig mange lygtepæle i Skive området. Jeg kontakter ham endda personlig pr. telefon og konfronterer ham med det ,og han beklager at en af hans hold var startet lang før tiden, og skulle nok få det rettet. Til hans store ros bliver de pillet hurtigt ned igen ... så tænker man okay - det er fint alle kan begå en fejl.

Så kommer moralens vogter ind i lørdags, hvor selvsamme Kristian Pihl Lorentzen skoser andre på Facebook over at andre er tyvstartet med opsætning af valgplakater. Loven skal overholdes, skriver han med løftet pegefinger.

Men trist nok har det hold, der åbenbart skal sætte Kristian Pihl Lorentzen valgplakater op i Skive, ingenting lært, eller også er det øverste etage den er galt med, da de starter lang tid før klokken 12.00. De var da pisseligeglade med de regler.

Helt ærligt; hvor er jeres moral… En lille simpel regel, der er lovbestemt af enigt Folketing den 9. februar 2017 .

Netop for at undgå - som tidligere hvor det ofte foregik om natten - personfarlige situationer.

Jeg synes, det er total mangel på respekt for demokratiets spilleregler. Mig selv først må tankeangen åbenbart være i Venstre. »Vi Skider da hul i de andre«.

Det er da totalt respektløst. Desværre var Kristian Pihl Lorentzen ikke den eneste. Karsten Kissmeyer og Inger Støjberg hang rundt på lygtepælene langt tid før klokken var 12.00.

Men I kunne jo passende køre rundt og pille de valgplakater, I har sat op før klokken 12.00, ned igen. Det ville være fair…over for os andre .

Men snyd og bedrag ligger åbenbart også til Venstre. Så alt jeres foregøglede snak om moral over for andre kan i godt spare jer.

Så kære vælger. Kandidaterne fra Dansk Folkeparti overholdt reglerne og forsøgte at respektere reglerne og går ind for en fair og ordentligt valgkamp, hvor alle har en lige stor chance for en god plads. Derfor gik vi først i gang med ophængningen på offentlige lygtepæle klokken 12.00 i lørdags…

Derfor vil min opfordring være, at man skal sætte sit kryds ud for Anette Svindborg som stiller op i Skive kredsen. En ung frisk kvinde, der er bosat på Mors og til daglig arbejder som social- & sundhedsassistent, og som går ind for ordentlighed … og ønsker at arbejde for at de ældre og svage i vores samfund får flere varme hænder til rådighed og dermed en god og værdig pleje.

Med venlig hilsen

Peter Mousten

Vestergård,

medlem af Skive Byråd,

(DF), Lybyvej 1,

Bostrup, 7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland