Gå til hovedindhold
Kultur

Kasernen lægger jord til: Skive får en ny rockfestival

15-08-2019 KL. 20:02
Empty

Veteran-Festival, EnGage, på vej på Skive Kaserne. Oberst Christian Arrildsen fortæller.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive er en festivalby, og nu kommer der endnu en.

Navnet er Engage West, en musikfestival for soldaterveteraner, der efter planen finder sted på Skive Kaserne i tredje weekend af august 2020.

Initiativet er taget på privat basis af Christian Arildsen, oberst for Ingeniørregimentet i Skive.

Overordnet arrangør er Veteranfonden, der efter et frokostmøde på kasernen i januar, købte oberstens idé om at hente veteranfestivalen til Jylland med Skive som værtsby.

Engage er kendt fra København, hvor Veteranfonden tre år i træk har afviklet festivalen på Refshaleøen med stor succes, men i 2020 kan de mange jyske soldaterveteraner spare for turen til hovedstaden.

Blandt andre Magtens Korridorer, D-A-D og Mads Langer har spillet til Engage-festival i København, og det bliver navne i samme kaliber, som kommer til Skive, fortæller Christian Arildsen.

Meningen med Engage West er at skabe en bedre kontakt mellem soldaterveteraner og resten af befolkningen, og det bliver der nu mulighed for med festivalen i Skive, hvor der i by og omegn bor omkring 600 veteraner.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Lokalt

13-årig blev snydt på nettet: Nu får han sin Playstation 4 alligevel 13-årig blev snydt på nettet: Nu får han sin Playstation 4 alligevel

Lokalt

Lokalt ældrecenter frikendt i sag om dødsfald Lokalt ældrecenter frikendt i sag om dødsfald

Lokalt

Problemer to-tre gange om ugen: Beboere bekymrede over fejl på togbomme Problemer to-tre gange om ugen: Beboere bekymrede over fejl på togbomme

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland