Gå til hovedindhold
Kultur

Kasernen lægger jord til: Skive får en ny rockfestival

15-08-2019 KL. 20:02
Empty

AUGUST: Nogle måneder inden sin pensionering fortalte oberst for Ingeniørregimentet på Skive Kaserne, Christian Arildsen, om kasernens store satsning med en jysk udgave af Engage-festivalen, hvor store rocknavne spiller for veteraner, deres pårørende - og alle andre. Festivalen, som finder sted i august, byder på navne som Magtrens Korridorer og Carpark North. Målet er at tiltrække op mod 5000 gæster. Foto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive er en festivalby, og nu kommer der endnu en.

Navnet er Engage West, en musikfestival for soldaterveteraner, der efter planen finder sted på Skive Kaserne i tredje weekend af august 2020.

Initiativet er taget på privat basis af Christian Arildsen, oberst for Ingeniørregimentet i Skive.

Overordnet arrangør er Veteranfonden, der efter et frokostmøde på kasernen i januar, købte oberstens idé om at hente veteranfestivalen til Jylland med Skive som værtsby.

Engage er kendt fra København, hvor Veteranfonden tre år i træk har afviklet festivalen på Refshaleøen med stor succes, men i 2020 kan de mange jyske soldaterveteraner spare for turen til hovedstaden.

Blandt andre Magtens Korridorer, D-A-D og Mads Langer har spillet til Engage-festival i København, og det bliver navne i samme kaliber, som kommer til Skive, fortæller Christian Arildsen.

Meningen med Engage West er at skabe en bedre kontakt mellem soldaterveteraner og resten af befolkningen, og det bliver der nu mulighed for med festivalen i Skive, hvor der i by og omegn bor omkring 600 veteraner.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland