Kultur

Kendte politikere og stjerneskuespiller er klar til Skivemødet

Fra den 17. til den 19.maj 2018 løber Skivemødet med undertitlen »Et Danmark i balance« af stablen for første gang, og formålet er at sætte fokus på det liv, der udfolder sig uden for storbyerne.

Publikum kan blandt andre møde formand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl, socialdemokrat Mogens Jensen, Andreas Steenberg fra Radikale Venstre, folketingsmedlem og tidligere kulturminister Bertel Haarder (V) samt forfatter Lone Kühlmann og skuespiller Thure Lindhardt.

Det sker på Jenle fredag den 18. maj, hvor Jenle-samtalerne vil finde sted.

Det oplyser mejeridirektør Poul Pedersen, Thise Mejeri.

- Vi glæder os sindssygt meget til at det første Skivemøde skal løbe af stablen. Skivemødet er ikke en event og ikke en festival, men netop et møde. To dage, hvor skibonitterne møder sig selv, hinanden, deres egn, dens historie, kultur og erhvervsliv. Og to dage, hvor resten af landet møder Skive som et eksempel på, hvordan livet ser ud uden for storbyerne. Vi håber, at mange vil gribe denne mulighed og være med til at gøre Skivemødet til en succes – for vi har brug for samtaler, der kan binde Danmark tættere sammen, siger Poul Pedersen.

Thure Lindhardt og Bertel Haarder kommer til Skivemødet. Arkivfoto: Sccanpix/Claus Fisker
Kristian Thuelesen Dahl kommer til Skivemødet.Scanpix/Martin Sylvest