Lokalt

Klar så snart restriktioner lettes: Maja V åbner endnu en salon

Frisør Maja Vinther, der er indehaver af salonen Maja V i Skive, udvider nu sin forretning med en salon i Balling, nærmere bestemt på Nørregade 16C.

Her har den forrige frisør valgt at lukke sin salon, og for blot 14 dage siden kontaktede bygningens udlejer Maja Vinther og spurgte, om det mon ikke var noget for hende at flytte ind?

Som sagt så gjort.

Maja Vinther tog en forholdsvis hurtig beslutning.

Men hun gjorde det først efter en grundig snak med sit personale.

Det var vigtigt for Maja, at hun kunne mærke, at hendes dygtige ansatte var med på den - og indstillet på en vis fleksibilitet i vagtplanen, som er påkrævet for, at det kan lades sig gøre at åbne i Balling.

- Det skal ikke bare være en salon. Det skal være en salon med samme stemning, som den i Skive, fastslår Maja Vinther med et smil midt i flytterodet, da Skive Folkeblad besøger hende i salonen i Balling, som hun er ved at indrette med hjælp fra familien.

Lige nu er der syv ansatte og én på barsel, som skal dække de to saloner i Skive og Balling.

Det er Mathilde Feder, som selv bor i Balling, som er på barsel, fortæller Maja Vinther.

Og det giver derfor god mening, at Mathilde Feder bliver det faste, daglige ansigt som leder af salonen i Balling, når hun vender tilbage fra barsel.

- Det var ret oplagt, siger Maja Vinther.

På lidt længere sigt håber hun også, at udvidelsen i Balling giver hende mulighed for udvide sit team.

- Hvis jeg kan finde en frisør, som, jeg lige synes, passer i vores team, så ansætter jeg en, siger Maja Vinther.

Håbet og planen er, at den nye salon i Balling, som allerede har fået Maja V-skiltet op på facaden, åbner 1. marts. Det er - i skrivende stund - den dato, de nuværende coronarestriktioner gælder til.

- Indtil vi får andet at vide, er det dét, vi går ud fra, siger Maja Vinther.

Maja V i Skive er kendt for også at være en skønhedsklinik med eksempelvis eyelash extensions, spraytan og voksbehandlinger.

I Balling vil der dog udelukkende være frisørsalon, pointerer Maja Vinther.

Maja V er kendt som både frisørsalon og skønhedsklinik. Afdelingen i Balling vil udelukkende fokusere på frisørdelen, fortæller indehaver Maja Vinther.  Foto: Peter Welander
Maja Vinther er ved at indrette sin nye salon i Balling med hjælp fra nærmeste familie.  Foto: Peter welander