Gå til hovedindhold
Sport

Klar til 1. division: Jeanette K. Madsen bliver i den hvide trøje

13-04-2018 KL. 11:23
Empty

Festen er så småt ved at klinge af i Oddense. Nu skal der kigges fremad, og træner Henrik Pedersen kan i alt fald glæde sig over, at topscorer Jeanette K. Madsen har givet tilsagn om at forblive hos oprykkerne. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I forlængelse af lørdagens oprykningsfest i Oddense kom det frem, at holdets suveræne topscorer, Jeanette K. Madsen, kunne være på vej væk.

Nu slår træner Henrik Pedersen imidlertid fast, at han har afviklet det første spillermøde efter oprykningen, og her har topscoreren garanteret, at hun også spiller i den hvide trøje i den ny kommende sæson i den landsdækkende 1. division.

- Vi står og falder ikke med én spiller, men det er klart, at Jeanette er en meget vigtig brik for os, og at hun bliver, er godt for holdet og et godt signal, siger Henrik Pedersen, der forventer at måtte sige farvel til to af de gamle piger, Randi Vestergaard og Majken Larsen Popp, 41 og 45 år.

- Jeg respekterer, at de ikke kan og vil bruge tiden, men jeg forventer, at de spiller på vores andethold, og jeg tror også, at hvis vi kommer i akut knibe, så må jeg ringe til dem, siger han.

- Men siden oprykningen har jeg fået fire konkrete henvendelser fra interesserede spillere. Det er piger, hvis niveau jeg ikke kender, men det viser jo, at sportslig succes er selvforstærkende, og de er naturligvis velkomne til at komme og vise sig frem, når vi tager fat på sommertræningen 22. maj, siger han.

Praktiske tilretninger

Den nyoprykkede landsbyklub skal også til at kigge på faciliteter i Oddense-Hus og de krav, der stilles i 1. division.

- Pladsforholdene er stramme - og vi skal skaffe noget »dommertårnsagtigt, således at der kan videofilmes, der skal skaffes mere plads ved tidtagerbordet, og der er også noget med afstribning omkring udskiftningsbænkene. Andre klubber med små haller har søgt og fået dispensation for nogle af tingene, og det kan også blive nødvendigt for os, siger Henrik Pedersen, der måske også skal til at kigge på, hvorledes der skaffes plads til mere regelmæssig besøg af medier.

Han forventer ikke, at 1. divisionstruppens træningsmængde generelt skal skrues markant op.

- Vi har godt med haltid både tirsdag og torsdag, vi kan få tid fredag, hvis vi ønsker det, og endelig så planlægger jeg noget vand-aerobic mandag i Balling. Det bør ikke blive noget problem, siger O/O-træneren, der selv nyligt har forlænget sit samarbejde med klubben for yderligere to år.

- Vi er og bliver en amatørklub, vi må ikke indgå kontrakter, og et muligt samarbejde med Skive fH har jeg ikke hørt noget til. I den forestående sæson spiller vi vore hjemmekampe i Oddense. Det ligger fast.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland