Gå til hovedindhold
Sport

Klar til kamp: Spillere tilbage uden julefedt

09-01-2018 KL. 11:13
Empty

Tre nye ansigter deltog, da Skive IK mandag tog fat på arbejdet frem mod et svært fodbold-forår. Fra venstre ses træner Anders Gerber, Dennis Ethien Huton, Onur Albayrak og Aleksandar Stankovic. Foto: Ole Tang

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive IKs 1. divisionstrup blev mødt med en såkaldt bip-test, da spillerne mandag havde første arbejdsdag i det nye fodboldår.

Og testen afslørede, at alle måske ikke er i absolut topform efter ferien, men at ingen havde ladet julefedtet »gro fast« - og træner Anders Gerber var overordnet tilfreds med det test-arbejde, der blev gjort.

Længst af alle løb unge Mikkel Frandsen.

Efterfølgende gik truppen på kunstgræs - her i blandt også tre inviterede prøvespillere, hvoraf 18-årige Denis Ethien Huton fra Ghana var det helt nye ansigt, og som for første gang var i Europa, for første gang var på kunstgræs, og for første gang oplevede frost.

- Det er en ung gut, der er på et akademi i Ghana, og vi har fået mulighed for at se ham an, fordi han er hos sin danske agent frem til februar, sagde sportschef Rasmus Brandhof, som til gengæld havde fået en sygemelding fra den annoncerede prøvespiller, Marcus Sloth Jørgensen.

Til gengæld var såvel Onur Albayrak og målmand Aleksandar Stankovic med i feltet.

De to, der ikke deltog udendørs, var de to veteraner - assisterende træner Martin Thomsen, der var arbejdsmæssigt forhindret, samt John Dyring, der traditionen tro i kulden, værner om en øm akillessene.

- Nu holder vi på med fem ugentlige træningspas i de næste 14 dage - spillerne har to pas onsdag, men til gengæld fri tirsdag, lørdag og søndag, siger træner Anders Gerber

Der resterer 14 kampe i foråret - og Skive har et svært udgangspunkt - med ni point op til rednings-stregen.

Den første opgave hedder Esbjerg på udebane søndag 4. marts, og forinden venter seks træningskampe, hvoraf den første kommer 23. januar ude mod Hobro.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland