Gå til hovedindhold
Lokalt

Klaus gav sig selv en rendegraver til tre millioner i 30 års-fødselsdagsgave

23-01-2020 KL. 20:21
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

 

Som udlært stuktør har Klaus Jakobsen fra Ejsing altid drømt om at få en fuldblods rendegraver. Så hvorfor ikke give sig selv en rendegraver i gave på sin 30 års fødselsdag.

Onsdag fyldte han de 30, og på dagen fik han leveret rendegraveren til små tre millioner kroner på bopælen, Vinderupvej i Ejsing, hvor han også driver enkeltmandsfirmaet KJ Entreprenør.

Maskinen er leaset, så der er ikke noget med, at han lige har rystet tre millioner op af lommen, men det er prisen for den rendegraver, han gerne ville have og altså nu har fået.

Rendegraveren betyder som sådan ikke noget for det daglige arbejde ud over at have noget tip-top materiel. Det, han gør mest i, er at leje sig ud til større entreprenører. Lige nu kører han for eksempel på Aarhus Havn, hvor der arbejdes på at udvide havnen.

Tilværelsen som selvstændig begyndte for et par år siden, hvor han også var med til at bygge motorvejen ved Holstebro. Ellers har han været meget rundt omkring i landet og blandt andet arbejdet for landets største jordentreprenør M.J. Eriksson.

Klaus Jakobsen afsluttede stuktør-uddannelsen hos Preben Poulsen i Herrup i 2010, og prøvede efterfølgende lidt af hvert, det andet og det tredje, som han udtrykker.

I 2013 blev han så officielt fast rendegraver.

- Jeg fandt min hylde og kom til det, jeg gerne ville. Som rendegraver er opgaverne meget forskellige og meget alsidige, uddyber Klaus Jakobsen, der er født og opvokset på en kvæggård lidt uden for Vinderup.

Fremadrettet arbejder Klaus Jakobsen på at bygge eget firma noget mere op.

- Jeg vil gerne have, at ingen er i tvivl om, hvem KJ Entreprenør er, understreger han.

Rendegraveren, altså fødselsdagsgaven fra Klaus Jakobsen til sig selv, står i indkørslen og ser imponerende ud. Funktionerne i maskineriet kendte han i forvejen, men faktisk kræver det blot almindelig bil- eller traktorkørekort at betjene rendegraveren.

De næste par dage bruger Klaus Jakobsen på at sætte mere udstyr i rendegraveren og samtidig forberede sit åbent hus-arrangement på lørdag i anledning af den runde fødselsdag.

- Jeg ved, der kommer mange venner, bekendte og forretningsforbindelser, for når man som jeg arbejder rundt omkring i hele landet, lærer man mange at kende, konstaterer Klaus Jakobsen, der nok også får selskab af storebror, storesøster og forældrene, der i dag bor tæt på, i Ejsingholm.

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland