Gå til hovedindhold
Debat

Klippekortene

12-09-2018 KL. 10:49
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Nu fik de ældre, der er visiteret til klippekort, lov til at beholde dem. Det ville også være et moralsk problem, hvis man fjernede dem, da det er staten, der betaler for dem.

Når kommunen fattes penge, så forsøger man at skære ned på omkostningerne. Da klippekortene ikke hører til kerneområderne i ældreplejen, så er de jo prioriteret lavere end mange andre ting.

Det er dog trist, hvis kommunen kun skal yde det, vi kalder nødvendig ældrepleje, men det risikerer vi, hvis ikke der snart kommer styr på kommunens ældrepleje.

Man bør indtil videre stoppe alt tale om besparelser på området og tilpasse organisationen til vores tid, som handler om en flad organisation og uddelegering af ansvar.

Det at man har udvidet organisationen med »teamkoordinatorer«, svarer til det, vi i gamle dage kaldte »sjakbajs«, som langt de fleste steder blev afskaffet i 1960’erne.

Det gav en mere klar og entydig organisation, hvor man kunne placere ansvar. Jeg mener, at de enkelte plejehjem skal være mere selvstyrende, hvor de får større frihed til at lave tiltag, som frivillige kan deltage i.

Kommunen har ikke penge til at skabe tilstrækkelig livskvalitet på vores plejehjem.

Vi er nogle, der har set plejehjem med meget stor livskvalitet. Lad os sætte det som en målsætning for Skive Kommunes plejehjem.

Carl Eiler Carlsen,

Durupvej 33 B,

Glyngøre,

7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland