Gå til hovedindhold
Kultur

Kø for at opleve Lene Beier og syngende landmand fra lokalområdet

06-12-2018 KL. 09:52
Empty

350 mennesker - heriblandt de optrædendes familier - var mødt op for at se og høre Lene Beier og Niels Kjær Sørensen i Søby-Højslev Arena. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

- Goddag ... goddag ... goddag.

41-årige Lene Beier, der i Skive og omegn måske er bedre kendt som Lene Ransborg, stod i døren ind til hallen i Nr. Søby og gav hånd til alle de 350 mennesker, der onsdag aften havde købt billet til at se og høre hende og den lokale Niels Kjær Sørensen, som deltog i den seneste sæson af TV2-programmet »Landmand søger kærlighed« og endte med at finde kærligheden hos Katrine.

Inden Lene Beier overtog mikrofonen var scenen Niels Kjær Sørensens.

Den 25-årige landmand gik på scenen med sin cowboyhat på hovedet og sin guitar i hånden og indledte aftenen med Gasolin-nummeret »Som et strejf af en dråbe« efterfulgt af Garth Brooks-nummeret »If Tomorrow Never Comes« og høstede klapsalver fra salen, hvor også nogle af hans nærmeste var til stede.

Aftenens to værter skiftedes derefter til at have ordet om end, at der nok i aftenens løb kom flest ord ud af Lene Beiers mund. Hun fortalte blandt andet om baggrunden for »Landmand søger kærlighed«.

- Hvorfor laver vi sådan et program. Ja, det gør vi hovedsageligt fordi, der er nogle, der gider at se det. Hvis I ikke gider at se det, så stopper vi med at lave det. I dag måler man ikke seertal, men share - altså hvor stor en procentdel af dem, der ser tv i aften, der ser netop det program, og der er faktisk en share på 40 procent på »Landmand søger kærlighed«, fortalte Lene Beier og tilføjede, at produktionsselskabet lige nu er ved at caste mellem omkring 100 landmand, der har ansøgt om at være med i næste sæson.

- Det vigtigste er castingen. Vi vælger kun de bedste - det er også derfor vi valgte Niels. Hvis vi ikke har de rigtige mennesker med i programmet, så er der ikke nogen, der gider at se det. 100 ansøgninger ret mange, men vi skal også bruge nogle, der er forskellige, forklarede Lene Beier og gav ordet videre til Niels Kjær Sørensen, der skulle fortælle lidt om at være deltager.

- Til alle jer, der overvejer at søge ind i programmet: Der går et halvt år med at få ryddet op på ejendommen, men så er den til gengæld også pæn bagefter, fortalte han og udløste igen latter fra salen.

Niels Kjær Sørensen syntes, at det havde været sjovt at være i programmet.

- Men du ved også, at hvis du går i stå, så er det, det de klipper sammen - og det gjorde de. Jeg tror, I prøver at lave lidt nogle karakterer af hver af os, gør I ikke, spurgte han Lene Beier.

- Nej, vi forsøger mere at skabe en god historie, sagde Lene Beier.

Niels Kjær Sørensen fik afslutningsvis igen lov til at give et par numre på sin guitar og spillede blandt andet Kim Larsens »Pianomand«, som han også for få uger siden spillede til sin bedstemors begravelse.

Hun blev gammel - 92 år - men ikke gammel nok til at se sit barnebarn gør »Landmand søger kærlighed« færdig.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland