Gå til hovedindhold
Ritzau Sport

København Håndbold knuser svenskere i Champions League

18-11-2018 KL. 15:20
Københavns Anne Cecilie de la Cour scorede fire mål i søndagens sejr over Sävehof. (Arkivfoto)
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

København Håndbold sluttede søndag det indledende gruppespil i kvindernes Champions League af på fornem vis.

Upåagtede Sävehof fra Sverige, der har tabt samtlige kampe i turneringen, blev sendt hjem fra Brøndby Hallen med et nederlag på hele 22-33.

Med sejren overhaler København franske Brest Bretagne og overtager andenpladsen i gruppe B med syv point. Russisk Rostov-Don vinder gruppen med 11 point.

De forsvarende danske ligamestre var allerede inden kampen sikre på at gå videre, og da Sävehof lå begravet på gruppens sidsteplads - og dermed ikke kunne gå videre - havde København heller ikke mulighed for at samle flere point sammen, der kan tages med videre til det næste gruppespil i turneringen.

Den danske hovedstadsklub har tre point i rygsækken, når næste omgang af den europæiske turnering bliver spillet i det nye år.

Søndagens kamp var mere eller mindre allerede afgjort efter den første halve time.

Svenskerne havde tydeligt svært ved at finde gnisten, og københavnerne havde derfor allerede etableret en seksmålsføring efter ti minutter.

Ved pausen var den udbygget til 13 mål ved stillingen 19-6.

Der var ikke meget, der ændrede sig i anden halvleg.

København Håndbold gik i kraft af den massive føring en smule ned i kadence, men Sävehof var aldrig i nærheden af at true danskerne, og sejren blev uden de store anstrengelser sikkert kørt i hus.

/ritzau/

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland