Gå til hovedindhold
Lokalt

Købmand mangler plads: Rema 1000 vil udvide butikken på Brårupvej

07-12-2017 KL. 09:55
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Rema 1000 vil udvide butikken på Brårupvej i Skive med 200 kvadratmeter, så den bliver i alt 1200 kvadratmeter stor.

Politikerne i Skive Kommunes udvalg for teknik og miljø har sagt god for ønsket og sat embedsmænd i Skive Kommune i gang med at lave et forslag til en lokalplan, der gør det muligt for Rema 1000 at udvide ved Brårupvej.

Rema 1000-kæden har sendt ønsket til Skive Kommune, efter planloven blev ændret, så det i typer af områder som det, Rema 1000 på Brårupvej ligger i, bliver muligt at bygge dagligvarebutikker, der er større end 1000 kvadratmeter. Rema 1000 udvider som følge af ændringen af planloven flere steder, og nye butikker er typisk 1200 kvadratmeter store.

- Vores butik på Brårupvej går godt, og købmanden mangler plads. Rema 1000 får en bedre butik til glæde for både kunderne og købmanden, hvis vi får mulighed for at udvide den, siger Jan Poulsen, direktør for Rema 1000-kæden i Danmark. Han stammer i øvrigt fra Skive.

Rema 1000 har ikke planer om at udvide butikken i Nørregade i Skive - her er der ikke plads. Rema 1000-butikken i City Vest er blandt kædens største. Her skal man snart i gang med en mindre renovering.

Rema 1000 har indgået aftaler med naboerne til butikken på Brårupvej om køb af jord til at rumme udvidelsen, der skal ske på den side af bygningen, der vender væk fra Egerisvej, altså mod syd.

Der går et halvt års tid, inden Skive Byråd endeligt kan godkende en lokalplan. Den vil komme ud i offentlig høring inden vedtagelse.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland