Gå til hovedindhold
Sport

Kold dukkert til SIK: Aarhus Fremad tog sejren til sidst

21-09-2018 KL. 20:52
Empty

SIK og Thomas Santos indkasserede et bittert nederlag. Foto: Lars Rasborg

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det stod ned i stænger i næsten samtlige 90 minutter af kampen, da Skive IK og Aarhus Fremad fredag aften krydsede klinger i fodboldens 2. division. Krydret med en massiv vind gjorde det ikke betingelserne nemme for de 22 spillere, som havde svært ved at få spillet til at flyde.

Første halvleg bød for SIK’s vedkommende ikke på de helt åbne målchancer. Jeppe Mogensen var nærgående et par gange, men en afslutning, der ikke for alvor gav gæsternes målmand problemer, var det bedste bud på en scoring.

I den anden ende var Aarhus Fremad noget tættere på, da stolpen efter 32 minutter stod i vejen for en fin afslutning.

Der faldt dog ikke scoringer før pausen, og spillerne lignede også nogle, der glædede sig til at få 15 minutters tørvejr i omklædningsrummet.

Efter pausen fortsatte den chancemæssige ørkenvandring, og de 480 tilskuere ventede forgæves på SIK-forløsningen.

I stedet endte det i den helt store nedtur for skibonitterne. To minutter før tid blev gæsternes Frederik Høgh sendt i dybden med en fin stikning, og afslutningen fejlede ikke. Marcus Bobjerg sprællede forgæves, og pludselig var de aarhusianske gæster i front.

Dermed fik Skive IK ualmindeligt travlt, men det blev ikke til mere på Hancock Arena, og Thomas Rølls tropper måtte altså indkassere et sent 0-1-nederlag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland